Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ina®

11 listopada MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI

Polecane posty

Gość gość
Tylko szkoda, że ludzie ostatnio coraz częściej dostają wpierdziel na mieście za to, że nie są Polakami z krwi i kości. x Znasz Polaka z krwi i kości skoro to taki skundlony naród ?

"I takie tendencyjne przerzucanie się argumentami nie prowadzi do niczego"-Masz racje, dlatego rzadko kiedy chce mi sie wdawać w jakieś dyskusje z fanatykami, w necie gdzie każdy jest anonimowy tym bardziej.:) Jesli chodzi o pochodzenie nie jestem Polką z krwi i kości-mało we mnie polskiej krwi, co widać przez korzenie mojego taty, od strony mamy(przyjechala do Polski prawie 30 lat temu) tez większość rodziny Polakami nie jest, nie była, ale byli Słowianami.;)Nie chce mi sie tu o tym za bardzo rozpisywać.:P Z jakąś dziwną reakcją "dresów" na zabitej wsi spotkałam sie raz, plus moze jeszcze ze dwa razy z głupimi docinkami-to tyle...:P

gość dziś - nie znam, nawet dulux wyróżnia ponad 80 rodzajów bieli. Ale znam stereotyp, niezbyt pochlebny. ina - widzisz, mi się nie podoba zwyczajnie to, że w tej chwili coraz bardziej ludzie niepolskiego pochodzenia są na cenzurowanym w Polsce. Sprawa w tej chwili dotyczy głównie Ormian, Ukraińców i ludzi o ciemniejszej karnacji skóry. I krąg się rozszerza. Jest to system zachowań, który potępiam. Tak samo zresztą sprawa ma się z homoseksualistami, czy ludźmi niewierzącymi - choć tutaj nie słyszałem, żeby ze względu na to bili - raczej tylko ostracyzm.

Gość gość
akurat filmik gościa z 22:05 nie jest tendencyjny, tylko przedstawia prawdę

Gość gość
w dzisiejszych czasach to na większy "ostracyzm" i wyszydzanie skazani są prędzej wierzący niż niewierzący (co najlepiej widać po dyskusjach w necie)

gość dziś - to co pisalem, filmik, który wkleiłem też przedstawia prawdę, tylko inną. Ale i jedna i druga prawda reprezentują skrajności. Nikt nie pokazuje życia codziennego, bo jest nudne. gość dziś w internecie to każdy czuje się szykanowany, ale jakoś to ludzie, którzy wieszają pranie na balkonach latem ulegają perswazji członków parafii, że susząca się bielizna z widokiem na kościół to nie w tym kraju i już na pewno nie w niedzielę, a dzwonnice tym od prania napierdzielają en face.

Gość gość
przypominam ze patryiota to nie polak urodzony w polsce i muwiacy po polsku ale co szanuje katolickie wartosci i dla tego wiele przedstawicieli obcych narodowosci walczyło i przyczyniło sie do niepodległosc sam piłsudzki by nie wywalczył niepodległosci

Gość gość
co wam ten kosciół tak przeszkadza jakoś jak chodzi o swiatynie innych wyznawców to nawet do głowy by wam nie przyszło byc oburzonym ze nie mozecie gaci na sznurku wywiesic do suszenia jak wyznawcy sie modla akceptuja to wszyscy i siedza cicho tylko modły koscielne koscia w gardle stoja

Gość gość
życie codzienne to jest właśnie prymitywne i agresywne zachowanie ciapatych na co dzień. w miastach gdzie ich jest najwięcej ludzie boją się wychodzić z domu po zmroku. chyba mało widziałeś. mnóstwo moich znajomych wyjechało za granicę bez żadnych uprzedzeń, a wróciło "rasistami". ludzie mają dość ich zachowania, czy na ulicy, czy pracy. bardzo dobrze, że trump wygrał.

gość dziś - taką postawę osobiście akceptuję gość dziś - sam kościół nie przeszkadza. W konstytucyjną myśl Polski nie będącej państwem wyznaniowym jednak przeszkadza mi, kiedy jakakolwiek wspólnota religijna próbuje coś na mnie wymóc. I np. że w takim państwie z budżetu państwa opłacani są nauczyciele religii (w dużym procencie księża), którzy prowadzą więcej zajęć, niż chemicy, czy biolodzy. I wiele innych tym podobnych niuansów. Słyszałem coś o maturze z religii. Nie ogarniam tego. Sama nazwa przedmiotu sugeruje, że to generalnie religia - nie katolicyzm - wprowadza w błąd. gość dziś - dużo czasu spędzam za granicą i może to kwestia tego, że nie miałem do czynienia z falą imigrantów, ale z ludźmi, którzy już tam życie prowadzą normalnie. Różnice są, nie ma co udawać, że nie ma - ale też można się dogadać. Nie będę natomiast wchodził w polemiki nt czegoś, czego nie doświadczyłem.

Gość ina®
Świadomaa dziś nie bede komentowac zlosliwosci i nie mam zamiaru dyskutowac...:P Bylo pelno mlodych osob, studentow, osob starszych, pare rodzin z dziecmi. Akurat osob ktore mialy czesciowo przysłoniętą twarz nie bylo duzo. Ps. bylo zimno i caly czas padalo...:) Zdjecia okropnej jakosci(zalany aparat), zber ma bardzo fajne, ale cudzych zdjec nie wstawiam.:)

Gość ina®
i nikt nie uwaza sie za odwaznych bohaterow-to bylo uczczenie rocznicy-ludzie lubia przy takich okazjach sie jednoczyc.;) Jak na tyle osob, paru prowokatorow i pijakow bylo spokojnie i bezpiecznie.;)

Gość gość
ona jest cudowna!!! zakochałem się www.sexy-kamerki.xweb24.pl/l/3/ona

Gość ina®
Świadomaa dziś a ludzie w takim skupisku sa bardzo rozni.:) spotkalam taka ktora sie do mnie lekko przyczepila, ale ktos zyczliwy dosc skutecznie, pokojowo zareagowal;)

Ina niestety do mnie nigdy nie przemówi idea jednej religii, jednej rasy itp. Nie pójdę w jednym pochodzie z ludźmi tak wypełnionymi nienawiścią do innych. Polacy to również ludzie myślący inaczej, to również osoby homoseksualne, to również ateiści, agnostycy i innych wyznań. Tak było i w przeszłości, nie tylko katolicy walczyli za ten kraj.

Gość ina®
Świadomaa dziś ida tam tez normalni ludzi, choc marsz organizowany jest przez narodowcow-jak mowie ktos sie do mnie przyczepil, inny szybko odparl "atak". ps nie mam w sobie zbyt duzo polskiej krwi, co widac.;) nie chce mi sie juz dyskutowac, ale myslalam ze naprawde bedzie tam nie widomo co-tak mnie ostrzegali.;)

Gość ina®
*wiadomo

Gość gość
Ciesze sie ze moge wziasc udzial w marszu tego roku. Przyjechalem z daleka idziemy cala rodzina. Chce zeby dzieci zobaczyla Polske i jaka to potega.

Gość gość
Do 17:18 ty patriota weź lepiej słownik ortograficzny, a to zdanie "Chcę żeby dzieci zobaczyła Polskę i jaka to potęga" przeczytaj matole i napisz poprawnie.

Gość gość
ina alina gdzie jesteś skarbie ?

Gość Kato
Biorąc pod uwage tzw "psią grype" czyli brane masowe zwolnienia L4 przez policjantów, szykuje sie niezła zadyma 11 listopada w Warśiawce.

Gość gość
W Warszawie i Wrocławiu zakazli marszów

Gość gość
dziś Do 17:18 ty patriota weź lepiej słownik ortograficzny, a to zdanie "Chcę żeby dzieci zobaczyła Polskę i jaka to potęga" przeczytaj matole i napisz poprawnie. X Poprawie na marszu, przez ocean przyjechalismy , zeby byc na marszu z Flaga.

Gość gość
To jeszcze to popraw trollu : WZIĄĆ.

Gość gość
Do 17:40 patriota bezmózgowiec

Gość gość
x Nie. To nie ta. A Warszawa nie jest niepodległa bo jest cześcią Polski. X Ale patriota weteran.

Gość gość
Moga odwolywac i tak marsz sie odbedzie.