Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwolnienie od psychiatry

Polecane posty

Gość gość

Witam. jestem studentką , pracownicą i matką teoretycznie Zamężną a w praktyce samotną ( mąż pracochłonne, zakochany w pracy , nawet na urlopie zalatwia spotkania biznesowe). Od 5 miesiecy pracuje jako menager sprzedaży . Na początku ta praca mi się podobała , na początek najnizsza krajowa plus wysoka prowizja. Bylo mi ciezko pogodzic wszystkie obowiaxki ale lubilam te prace.OD 3 miesięcy szew zabiera mi kluczowych klientów i prowizje, oferty są złe opracowane, ceny rozbieżne i wypada na idiotke przy klientach do tego dowiedziałam się że nie będę mogła mieć prawdopodobnie dzieci, mam endometrioze i ciągle zmagań się z bólem. Od miesiąca biorę vissane moja jedyna szanse by uratować pozostały jajnik. Czuje się podłe. NIE daje rady. wymagająca praca, dziecko , studia , dom , bez pomocy. ciągle jestem zla , płacze nie mam siły wstawać do pracy . Zaczęłam się bać dzwonić do klientow i kiedy wychodzę z samochodu przed spotkaniem to mam ochotę się zawrócić i odjechac. NIE śpię w nocy , kiedy dzwoni tel wpadam w panike. NIE chce mi się nic. MÓJ mąż wysłał mnie do psychiatry, idę w poniedziałek. W tej chwili jestem na l4 od ginekologa po laparotomii . W pracy chcą mi przedłużyć umowę ale ha nie czuje się na siłach psychicznie. POWINNAM zostać w domu i leczyć się psychiatryczne?

Gość gość
Wybaczcie błędy. Pisze szybko na tel i nie zwróciłam uwagi na słownik.

Gość gość
Proze o pomoc