Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamknęłam się w sobie

śnił mi się jakiś mężczyzna i on wziął mnie na ręce

Polecane posty

śnił mi się mężczyzna, wziął mnie za ręce, on mówił o miłości. a ja w tym śnie objęłam go i pomyślałam "to nie to samo co On" co ten, który odszedł bez słowa... jak mam się uwolnić od tęsknoty, zapomnieć? to już któryś miesiąc...

Gość gośćJ
Autorko postu!! Mam wrażenie że masz duszę romantyczną. I dlatego masz takie sny. Po prostu potrzebujesz takiego faceta który potrafił by o ciebie zadbać. Przytulić pocałować wziąść za rękę i okazywać dużo ciepła!

zawsze mówię że nie jestem romantyczna, że w żadną miłość nie wierzę. jak mogłam komuś pozwolić skruszyć mój mur? to był błąd, bo teraz nie potrafię o NIM zapomnieć. żaden nie był i nie będzie taki jak on... :(

Gość gośćJ
Miałem podobną Historię wielkiej miłości. Z tym że moja ukochana odeszła do krainy wiecznej młodości. Bardzo sługo nie mogłem o niej zapomnieć i mimo upływającego czasu ciągle była w mojej pamięci. Po prostu dlatego że to była pierwsza i prawdziwa miłość. Jak to się potocznie mówi Czas jest najlepszym Lekarzem ludzkiej duszy. Z czasem powinnaś zapomnieć. Będzie c***ewnie bardzo ciężko. Bo prawdzią miłość trudno zapomnieć.

Gość gość
A czemu z nim nie jesteś?

nie wiem czy to była pierwsza miłość. ale coś, czego wcześniej nie przeżyłam, a już siksą nie jestem. nigdy nikt mi tak bardzo nie pasował, jego zapach, głos, dotyk jego dłoni. wszystko... nie wiem czy to była prawdziwa miłość bo platoniczna. on celowo namieszał mi w głowie. celowo, bo miał żonę, do czego niestety nie od razu się przyznał. więc z jednej strony to było trochę wyrachowania pewnie, szukał na dłuższej delegacji kogoś, kto mu wieczory umili. wracał do niej a później do mnie i tak dzwonił. chociaż ja sprawę stawiałam jasno odkąd się dowiedziałam że jest żonaty. a później to ja zadecydowałam by to uciąć a on już nigdy więcej się nie odezwał, co mówi samo za siebie. ale serce nie sługa. już nigdy nikomu nie zaufam.

Gość gośćJ
Autorko Postu!! On dla ciebie był tą prawdziwą miłością skoro takie miałaś odczucia!! Lecz On cię oszukał. Szukał odskoczni romansu flirtu. I ty mu to zapewniłaś kiedy się zorientował że zależy ci na nim. Szkoda mi ci ale czasem tak bywa. Powinnaś jak najszybciej poszukać kogoś innego ale nie angażować się tak szybko. Dobrze sprawdzić kolejnego faceta zanim będziesz pewna.

Gość gość
to nie mogła być prawdziwa miłość ponieważ prawdziwa miłość MUSI być obustronna