Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczesliwa w malzenstwie

Polecane posty

Gość gość

Od wielu juz lat jestem nieszczęśliwa. Ale wiadomo dzieci, dom, spotkania rodzinne. Trudno to zostawić. W sercu mam pustke, nie dogaduje sie kompletnie z mężem. Sex beznadziejny, a ja mam takie libido, że męczę się bardzo. Do tego jestem atrakcyjna i koledzy mnie zaczepiają, więc teoretycznie mogłabym mieć kochanka. Ale czy to jest rozwiązanie czy da się tak żyć :(.

Gość gość
też tak miałam i zdradzilam i rozwiodlam się i teraz żałuję bo zostałam sama a on ma nową żonę

Gość gość
Czyli lepszy kochanek i pustka w malzenstwie? Mysle o tym zeby jednak miec kochanka.

Gość gośćJ
No kochanek to nie jest dobre rozwiązanie. Może na początku poczujesz się trochę lepiej ale z czasem będzie cię to dręczyć. To po pierwsze. Po drugie zdrada zawsze wychodzi na jaw. I pogorszy twoją sytuację Najlepiej będzie porozmawiać z mężem dość do jakiegoś kompromisu, lub najzwyczajniej się rozstać.

Gość gość
Z mężem nie da sie rozmawiać, od lat juz gadamy tylko o sprawach domowych, dzieciach. A ja coraz bardziej tęsknie za tym żeby znowu poczuc się kobietą w męskich ramionach. A czasem za dzikim seksem w samochodzie.