Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam dziś pierogi .

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam dziś pierogi ze szpinakiem , pierwszy raz w życiu , są pyszniutkie :). Rozpływają się w ustach. Jest ich cała góra. Nie mogłam się nie pochwalić . Jakie pierogi lubicie najbardziej.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moje gratulacje. Ja najbardziej lubie ruskie ale sama nie robie.

Gość gość
ja chciałam założyć pierogarnio-naleśnikarnie w mojej miejscowości żeby zarobić parę groszy bo umiem robić pyszne pierogi ale mąż stwierdził że w naszej mieścinie nikt nie bedzie chciał kupić. :(

Gość gość
poprawka. otworzyć pierogarnie

Gość gość
To rób pierogi w domu. Tak na zamówienie dla znajomych i natychmiast znajdzie się cala chmara zainteresowanych. Wiele osób nie ma czasu ich robić, a jeszcze wiecej po prostu nie potrafi.

Gość gość
widziałam jak kobiety kupują w biedronce pierogi swojska chata które niczym nie przypominają tych moich, ale mąż mnie wyśmiał i mówi że na naszym zadupiu(mała gmina) nikt mi tego nie kupi. a ja sądzę że jakbym pracowała zawodowo do tej 15 to wolałabym zjeść takie naprawdę swojskie a nie faszerowane bułką tartą jako zagęszczaczem. na wszystko trzeba reklamy i polecenia a życie to nie film :(

Gość gość
Z pieselem lubiem pierogi :) albo z serem ale to juz nie te pierogi o ktorych myslisz ;)

Gość gość
Nawet nie ma co porównywać , jakiś nafaszerowanych chemią z biedronki do tych swojskich. Wiele moich koleżanek nigdy nie upieklo żadnego ciasta, nie zrobiło gofrów , naleśników nie mówiąc o pierogach ! Lenie patentowane są ;), ale gdyby mogły pewnie wolałyby kupować pierogi ( bo z nimi najwięcej zachodu) swojskie , a nie w jakiejś biedronce. Załóż konto na face book-u i do roboty. Moja koleżanka robi torty w bardzo małej gminie i nie może się opędzić od klientów. Tyle, że torty są nieco droższe od takich pierogów i ponieważ robi je głównie dla znajomych , to każdy chce się z nią targować. Ale nie ma co , jeśli wykonujesz swoją pracę to powinnaś za nią dostać płacę . Tak uważam. Więc do roboty ;). W dzisiejszych czasach trzeba sobie jakoś radzić. :).

Gość gość
A jeśli chodzi o reklamę pierogów w małej miejscowości, najlepiej sprawdza się szeptana.

Gość gość
poczekaj jak cię skarbówka złapie z tymi pierogami robionymi w domu na lewo bez zezwoleń i podatków!

Gość gość
ja nie z takich, to nie miał być lewy interes tylko wszystko na legalu.

Gość gość
Ale jakie dobre pierogi moża byłoby nabyć :)

Gość gość
nienawidzę gotować ale niestety umiem :( dlatego upatrzyłam sobie taki sposób na swój interesik

Gość TYLKO RUSKIE
jedyne sluszne pierogi

Gość gość
farszów jest cała gama. od kasz, po mięso, grzyby, ryby, strączkowe itp. wszystko zależy z czym ma się ochotę i czy ktoś lubi na słodko czy na słono

Gość gość
pierogi na slodko to chyba dla dzieci fuu jakies pedalskie truskawki czy jagody kto to je

Gość gość
z nadzieniem z soczewicy, podsmażanej cebulki i mięska, moja mama takie robi, mniam :)

Gość gość
o gustach się nie dyskutuje

Gość gość
taaa o niczym soe nie dyskutuje bo ktos sie poplacze jak sie zdisuje jego ulubione pierogi

Gość gość
Ja lubię ze szpinakiem, ruskie, ostatnio jadłam nowe najlepsze z kalafiorem i pieprzem , cudooooo. :)

Gość gość
Mówcie co chcecie ale jak najlepsze pierogi jadłam w tej restauracji www.grubalycha.pl. Zawsze biorę klika porcji na wynos do zamrożenie w domu bo nie jadę tam często.