Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliweczka91

Jaki lodzik lubią faceci?

Polecane posty

Gość oliweczka91

Witam, z moim facetem jesteśmy dwa lata w łóżku świetnie się dogadujemy ale wciąż swoich ciał się uczymy. I tu moje pytanie jak faceci wolą lodzika chodzi mi o jedną z dwóch technik jeśli tak to można nazwać: czy na żołędzi odkrytej tzn napletek w dół i ustka wędrują tylko po żołędzi, czy tradycyjnie ustka razem z napletkiem góra-dół po całym członku? ;) O odpowiedź poproszę grono męskie rzecz jasna :)

Gość gość
Faceci to nie klony. Nie ma czegoś takiego co lubią ogólnie faceci, w liczbie mnogiej, czyli WSZYSCY. Każdy ze sposobów wykonania ma swoich amatorów. Nie wymieniłaś mojego ulubionego. Być może opierasz się na p****lach, a tam tego sposobu nie znajdziesz, bo WIDOKOWO nieatrakcyjny. Niby "nic" się nie dzieje, fiutek w ustach dziewczyny i żadnego ruchu. Jednak ruch jest, ukryty. Ruch języka dziewczyny! Dookoła krawędzi żołędzi prącia i co jakiś czas samym czubkiem języka po dziureczce "wytryskowej". I tak właśnie aż do wytrysku. Gdyby to sfilmować w p****lu, to nikt by nie widział, że coś się dzieje. Moja robi też taki figielek. Niby próbuje w czasie wytrysku zatkać mi dziurkę na czubku. Oczywiście nie może powstrzymać ciśnienia i sperma rozpryskuje się wewnątrz całej jamy ustnej.