Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myslicie ze mozna kochac dlugi czas kogos z kim nie uprawialo sie seksu

Polecane posty

Gość gość
I masz rację,obawy zawsze towarzyszą..s

Gość gość
No własnie ,dlaczego?s

Gość gość
Dlaczego zwlekasz tak długo? Porozmawiaj z nią ona cie nie zje :) chciałabym żeby się wam udało, tego ci życzę :) i pamiętaj ze niewykorzystane okazje się mszcza.

Gość gość
Ona musi być wyjątkowa skoro to ciągnie się tak długo. Opisz nam ją troche

Gość gość
co innego nie mieć możliwości dotknięcia kogoś ,nie mieć okazji ,ale mieć świadomośc że gdyby była możliwość zjadłbyś tę osobę,i ona to wie ,a co innego olewać meżą i odrzucać gdy jest blisko,to dwie różne rzeczy i dwa uczucia ,w przypadku tego z tematu to tęsknota za wszystkim a nie odrzucanie dotyku bliskiej osoby

Gość gość
właśnie że zje :-)

Gość gość
A czasem nie chodzi o dotyk tylko o samo przebywanie w pobliżu tej osoby,słuchanie głosu,napawaniu sie taką dobrą energią i spokojem jaki emanuje od tej osoby,poczucie bezpieczenstwa,zrozumienia..poczucue ze jest sie we własciwym miejscu i nie mam tu na mysli połozenia geograficznego.Dotyk..oczywiscie ze jest on gdzieś z tyłu głowy sle chyba jednak wazniejsze by prxynajmniej moc pstrzeć,słuchać..to juz i tak mega duzo jesli tak jak ktos wyzej napisał nawet nie mozna byc obok..czy porozmawiac chocby przez telefon.Takie poczucie ze nic mu nie grozi ..ze jest zdrowy,radosny itp.jest bardzo wazne.s

Gość gość
Dobra ,z tą czekoladą to był zły przykład chodziło mi raczej o cos innego nie o sex.s

Gość gość
Ale wiecie co,tak sobie myślę że najgirsza to jest chyba ta tęsknota i takie poczucie źe umyka coś bardzo wyjątkowego ,jedynego,ważnego..coś jak prezent z nieba ,coś co jest tylko dla nas..idealne upragnione..coś czego szukalismy zawsze..coś co nas dopełnia pod kazdym względem.Panu pytającemu wystarczy taka odp.?s

Gość gość
Rozumiem,gadam z trolem

Gość gość
00.36 skąd to wie?

Gość gość
00 02O tak..wiem co masz na mysli.Ryzyko ...s

Gość gość
Przecież nie gryzie.

Gość gość
22.54.Wow..pięknie ujęte..moze poza tym jednym ze faktycznie nie ma sie czego bac,lub moze boi sie ze zostanie po czasie porzucona jak wsxysykie poprzednie..Derio u Ciebie tez to tyle trwa?s

Gość gość
No skoro ja kocham to mozna.s

Gość gość
Co innego jest kochać kogoś platonicznie miłością niespełnioną a co innego gdy ta miłość platoniczna jest z obu stron. W pierwszym przypadku to kochamy marzenia, wyidealizowany obraz osoby w naszym mózgu a w drugim konkretną osobę bo ta osoba jest w naszym życiu może nie codziennie ale widzimy ją, rozmawiamy z nią i wiemy ,ze odwzajemnia nasze uczucia a seksu nie ma.

Gość gość
Nie rozumiem tego podziału na dwie grupy.Zarowno w pierwszym jak i w drugim przypadku jest wzajemnosc uczuć tylko nie mozna byc razem z roznych przyczyn i nie jest to wcale wyidealizowany obraz biorąc pod uwagę czas..jaki zejęło poznanie tej osoby nim z przyczyn niezaleznych doszło do rozłąki.Dwa lata np .dzien w dzien bycia razem to dużo.Wcale nie jest powiedziane ze w drugim orzypadku te uczucia są silniejsze tylko z racji tego ze w tym wypadku osoby uczestniczą w swoim życiu..po prostu widocznie mają to szczescie ze mogą ze sobą byc i nie ma przeszkod ,w pierwszym zas osoby z racji tego bardzo cierpią.s.

Gość gość
Jeśli dwie osoby odwzajemniają uczucia i są rozłączone to tak jak w zwiazku na odległość, kochamy się ale nie widzimy się. Jest tylko jedno ale, ludzie zmieniają się w ciągu całego swojego życia. Kocha się człowieka poznanego 7 lat temu a nie tego teraz.

Gość gość
Miłości nie mierzy się bo inna jest miłość do męża a inna była np do chłopaka z liceum a jeszcze inna może być do kochanka.

Gość gość
U mnie jest jeszcze lepiej.nie umowilem sie nawet.raz rozmawialem przez minute na zywo.drogi raz widzialem z daleka przez chwile.kilka razy przez tel rozmowa bo pracowalismy ze soba.i ogladalem jej "projekty" i mija 3 rok a mnie jeszcze nie przeszlo.nie mam kontaktu juz zadnego a w myslach nieustannie moich jest.

Gość gość
Gdy skonczyl sie seks ( z powodu choroby) to i on przestal kochac

Gość gość
Dziewczyny i chłopcy, gdy nie ma seksu on zrobil sie bardzo nerwowy i mnie upokarza i jest bardzo nieprzyjemny . Widze ze on czlowieka nie widzi , tylko seks jest wazny. Niedlugo odejde , psychicznie nie wytrzymuje

Gość gość
To się nazywa milosc platoniczna.

Gość gość
Dokładnie tak. Ja również 3 rok jestem zakochana z wzajemnością..to czuć. Obustronie, wisi w powietrzu ..jest gęsto kiedy jesteśmy obok siebie, nie było fizycznej bliskości, jest tesknota i ten dziwny ból?zal? Że spotkałam na swojej drodze tego wymarzonego:( który nigdy nie bedzie moj.. Cały czas tłumie to uczucie, wiem że zbliża się dzień szczerej rozmowy, boję się.

Gość gość
Miłość platoniczna psu na budę

Gość gość
Kochasz przez tyle lat. Tesknisz przez tyle lat. Cierpisz przez tyle lat. Porozmawiaj z nia i wyrzuc to z siebie. Odzyskaj swe zycie i nie tkwij w zawieszeniu, czyms pomiedzy... Co cie powstrzymuje? Jej dzieci? Maz?

Gość gość
lyrics of this song say :

Gość gość
You are sick & I'm psycho !