Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

testy pozytywne, brak pęcherzyka,pecherzyk w jajniku

Polecane posty

Gość gość

Witam.Chciałabym dopytać.To moja druga cisza.w pierwszej byłam później i lekarza i uniknelam stresu.A wiec tak.dzien przed terminem @juz wyszedł pozytywny test,powtarzamy co dnia coraz mocniejsza kreska.W 4t3d wizyta i lekarza i na usg nic nie widać w macicy,pecherzyk jest w jajniku tylko.Kazał brać witaminy i zgłosić się za 10 dni.Chyba oszaleje za ten czas.Miała któraś tak?

Gość gość
Nie, poszlam do gina w 6 tc i bilo juz serce.

Gość gość
a dlaczego aż tak wcześnie poszłaś do lekarza i to w 2 ciąży? :O

Gość gość
Prawdopodobnie w jajniku znajduje sie cysta a pecherzyk w tak wczesnej ciazy nie jest widoczny USG. Cierpliwosci. Bedzie dobrze.

Gość gość
Ciąża pozamaciczna jest tylko do usunięcia.

Gość gość
Strasznie boli mnie w krzyzu...do tego jestem przeziebiony,boli mnie cały brzuch od kaszlu.i chciałam się upewnić czy wszystko jest ok

Gość gość
I taki niecierpliwiec jestem to mam teraz za swoje.wczoraj po wizycie znowu test zrobiłam bo się zeschizowalam

Gość gość
I po co sobie robicie to usg ciągle ? Lekarz w ogóle nie powinien robic usg na tym etapie, gdyz wiadomym jest, ze nie widac nic tak wczesnie. A potem taka matka sie stresuje....

Gość gość
Masz rację,jakbym mogła cofnąć czas to bym nie poszła. Niepotrzebny stres...

Gość gość
Lepiej bete sobie moglas zrobic spr jak przyrasta i odczekac ze 2 tyg i dopiero do gina. Nie martw sie,ciazavpozamaciczna tak boli,ze po scianach bylas juz chodzila i slabo beta przyrasta

Gość gość
Dziękuję za słowa otuchy.Nie dość ze chora jestem,to na urlopie i tyle czasu do myślenia, ze sobie wkrecam różne teorie...

Gość gość
wyglada na ciaze pozamaciczna, jak cie juz boli w krzyzu to niedobrze. dziwie sie lekarzowi, ze ci kazal czekac. to sie moze zle dla ciebie skonczyc.

Gość gość
Bio krzyża jest objawem ciąży pozamacicznej?

Gość gość
Nie panikuj, ja trafilam do gina w polowie 5 tygodnia, pęcherzyk był pusty, ale lekarz nastraszyl mnie, ze nie podoba mu się ta ciaza i być może nic z tego nie będzie. chciał mnie do szpitala wyslac na dwa dni. A potem koleżanki mi powiedziały, ze akurat ten lekarz jest przewrażliwiony na punkcie ciężarnych, kktore tak szybko d niego trafiają. Martwilam sie, czytałam na forach, co mnie nakrecalo, ale postanowiłam przeczekać, do szpitala nie poszlam oczywiście (na chłopski rozum na spokojnie w domu uznałam, ze tylko idiotke z siebie zrobie, przecież to normane, ze moglo nie być jeszcze nic widać), przeczekałam 3 tygodnie i poszlam do innego lekarza, bilo serduszko, wszystko w porządku, zaraz zaczynam 20 t.c.

Gość gość
Mialam tak samo! W dniu miesiaczki wyszedl pozytywny test ale nic nie widzieli tylko w jajniku pecherzyk. Nastraszyli mnie, ze poki nie ma nic w macicy to jest to ciaza pozamaciczna i trzeba bedzie ja usunac. Nie minal tydzien lezenia q szpitalu i pecherzyk wyladowal w macicy. Jest jeszcze wczesnie. Zeby wyleczyc ciaze pozamaciczna powinni co drugi dzien robic Ci be te sprawdzic czy rosnie. Przy ciazy pozamacicznej ciaza nie rosnie. Mi w dwa dni z 270 sskoczyc a na 930 i wyszlam ze szpitala z wczesna ciaza. Pare dni temu widzialam pecherzyk a za dokladnie tydzien ide po sluchac serduszka. U mnie 6tc 4dni

Gość gość
W ciazy pozamacicznej boli mocno tylko z jednej strony. Z tej z ktorej byla owulacja

Gość gość
Moja ciaza Zaczela sie przeziebieniem, kaszlem goraczka itd. Od dnia owulacji tak mniej wiecej do dnia miesiaczki mialam goraczke

Gość gość
Ja też jestem niestety chora-boję się nawet Kaszlec.Doczytałam na wydruku z UST,ze endometrium wynosi 14mm.Orientujecie się czy to dobrze czy źle?

Gość gość
4tc3d to czwart czy piąty tydzień?

Gość gość
Ciaza pozamaciczna rosnie wlasnie

Gość gość
Bawi Cię to?

Gość gość
Piaty tydzien.

Gość gość
Ja miałam cp. U mnie pecherzyk był pusty w macicy wiec wmowiono mi ciążę biochemiczna. Hcg wzrastało okazało sie że mam ciążę w okolicy tetnicy,prawa strona czułam nawet nie silny ból brzucha tylko podczas wchodzenia po schodach w domu. Długo walczyłam o życie, nie chcę Cie straszyć ale lepiej mile sie zaskoczyć niż dowiedzieć że ciąża może zabić.

Gość gość
Przez te 10 dni to chyba palce zjem...