Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inwestor8884373

Inwestycje na giełdzie

Polecane posty

Gość Inwestor8884373

Poradnik początkującego inwestora. Dowiedz się jak w krótkim czasie zacząć zarabiać na inwestycjach online. Koszt: 0zł Format: PDF Objętość: 39 stron

Gość gość
Sratytaty, stracicie na bank, OFE bardzo osłabił giełdę, do tego PIS wyeliminuje raje podatkowe, także wszystkie spółki pójdą w dół. Będą wzrastały spółki skarbu państwa, no ale trzeba patrzeć na wydarzenia polityki czy się nie zmieni i znowu krach.

Gość martka256
Dzięki nim możesz inwestować w FOREX na własną rękę https://www.tms.pl/ . Wiadomo trzeba się na tym znać i mieć rozeznanie. Jednak z tego co wiem taki inwestycje wychodzą dość dobrze na plus. Może kiedyś się skusze jak będę dysponować wolnymi środkami.

Gość paktos

Odpowiednim od tego systemem jest XTB – tam macie wszystkie niezbędne narzędzia i możliwości, wiele można z tego wyciągnąć, a jak wiele? To zależy od was. Macie dostęp do wielu rynków, ale wiadomo, że do efektów niezbędne jest odpowiednie doświadczenie. Jeśli całość zostanie zorganizowana zgodnie z planem, to wszystko zrealizujecie.

Gość passos

Zdecydowanie potwierdzam. Na pewno warto wejść w XTB, ale czy giełda? To powinna być kwestia waszej wiedzy, doświadczenia, podejścia i zaangażowania. To nie jest zabawa, to nie jest loteria. Żeby wyciągnąć z tego naprawdę sensowne wyniki, trzeba poświęcić temu czas, ale od razu cudów nie będzie. Jeśli się faktycznie zaangażujecie, poświęcicie, to też nadejdą solidne wyniki. Z dnia na dzień cudów na pewno nie będzie.

Gość samski

Ok, chcę zacząć pracę na tym systemie - czego mam się spodziewać? Ten opiekun to rzeczywiście jakoś sensownie funkcjonuje, czy raczej stanowi fikcję? No i czy to się przydaje? O ich analityce czytałem sporo i faktycznie wygląda to całkiem nieźle.