Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 421

Janusz Jaworowski chirurg plasryczny

Polecane posty

Gość gosc 421

Umówioną wizyta opóźniona z winy lekarza który sie spóźnił.Przebieg wizyty też pozostawia wiele do życzenia. Podczas konsultacji lekarz ciągle wychodził z gabinetu, odbierał telefon a później nerwowo spoglądał na zegarek w telefonie. Doktor chwali się w internecie ze udziela szczegółowych Internecie to ściema. Podczas wizyty powiedział ze zabieg da się wykonać ze podejmie się tego oraz cenę i na tym koniec. Jak spytałem o sposób przeprowadzenia zabiegu, linie cięcia odpowiedział że nie mam wyksztalcenia z chirurgii plastycznej i ze nie zrozumiem.TO SA PODSTAWOWE INFORMACJE JAKIE LEKARZ POWINIEN PODAĆ PACJENTOWI ABY TEN MÓGŁ PODJĄĆ DECYZJĘ O WYKONANIU ZABIEGU BEZ TAKICH INFORMACJI TO JEST NIEMOZLIWE. Wizyta trwała kilka minut odliczając czas na telefony,wyjścia wszystko za 200 zl słabo. Kontakt e- mail praktycznie nie istnieje wiec szkoda wysyłać tam co kolwiek.

Gość gość
Ja polecam www.lekarze-kolber.pl prowadza tam bardzo precyzyjną i odpowiedzialna chirurgię ogólna i onkologiczna. To dla mnie zaufane miejsce, bardzo przyjemna atmosfera i rozsądne ceny, polecam!!! :)

Gość gość
A czy ktoś może wypowiedzeniem się o samym zabiegu. To jednak jest najważniejsze. Aparycja to czasami rzecz myląca. Można być wybitnym rzemieślnikiem a niej obiecanie dobrym rozmówca. Z innych opinni wynika ze operacje ten lekarz wykonuj***ardzo dobrze. Proszę o opinnie ale nie osób które były na konsultacjibttlkonktore są po konkretnych zabiegach. Będę b wdzięczna za odp.

Gość Pacjent Jaworowskiego

Porażka 

Kupa kasy wywalona w błoto 

Efekt operacji nosa mizerny, obiecuje cuda a w rzeczywistości efekty złe a dodatkowo dr odmawia wykonania poprawki twierdząc że jest dobrze