Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jego zagranie?????????

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Chciałabym, żebyście powiedzieli jak myślicie, bo już sama nie wiem, czy to przypadek czy jednak nie. Czy normalny facet, wykształcony, tak by napisał? Panowie? Otóż akurat rozstałam się z facetem, bo robił mi różne świństwa, zdradzał, itd. na dodatek wygląda na to, że przez cały czas naszego związku był z inną kobietą, która mnie prześladowała, wysyłała wiadomości z wyzwiskami - ty kur..0, d******** szma..o, groziła że mnie zniszczy, otruje psa, dzwoniła o różnych porach. Sprawa znalazła miejsce w sądzie, gdzie jedynym świadkiem zajścia w którym ona wynajęła gościa, żeby mnie pobił, sama mnie szarpala, pluła itd. był on. Niestety mnie tam wskazał jako osobę która atakowała ją, a sam stanął po jej stronie twierdząc, że to ja ja wyzywałam itd. Nigdy do niej nie dzwoniłam i nie wyzywałam, ale to nie istotne w tym momencie, bo chodzi mi o coś innego. A mianowicie on mnie dobrze zna, wie, że byłam na jednym z portali randkowych. Teraz po rozstaniu odnowiłam konto i odezwał się Pan, który przedstawił się jako prawnik, chciał się spotkać szybko, bo nie lubi pisać, lepiej poznawać się na żywo. Wymienił dość ekskluzywna restaurację. Na spotkanie nie przyszedł. Po czym dostałam wiadomość, że nie spotkaliśmy się, bo widział jak wchodziłam i doszedł do wniosku, że szkoda czasu i on szuka kogoś młodszego lub młodziej wyglądającego. I tego dotyczy moje pytanie. Czy facet na poziomie taką wiadomość wysłałby? Bo podejrzewam, że to kolejne zagranie i zemsta mojego byłego faceta. Zaznaczam, że padał śnieg, byłam w obszernym kapturze, wyglądam naprawdę młodo jak na swój wiek, nikt mi nie daje tyle lat ile mam, tańczę zawodowo, jestem piękna kobietą. Co myślicie? Pozdrawiam

Gość gość
Wiesz co to wszystko jest jakies nieprawdopodobne. Jestem gościem na poziomie, tak mi się wydaje, i raczej nie odezwałbym się w ogóle gdyby kobieta mi się nie podobała, ale ni pisałbym, że wolę młodszą. To wygląda jakby miało cię zboleć.