Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc z Niemiec

do tych co pisza z Niemiec

Polecane posty

Gość gosc z Niemiec

Jak wyzej, mam pytanie do tych osob co pisza tu z Niemiec. czy macie tez ciagle problemy z pisaniem na tym forum? Ja przez dlugi czas moglam wszystko czytac ale nie moglam nic wysylac. Po prostu po nacisnieciu "wyslac" nie ma zadnej reakcji. Obojetnie jak czesto sie naciska. W koncu poprosilam znajomego informatyka o pomoc i faktycznie cos tam zrobil (chyba napisal jakis maly programik, ktory omijal bariery wyslania) i mialam przez dlugi czas spokoj. Moglam bez problemu pisac i wysylac. Teraz kupilam sobie nowy laptop i znowu sie zaczelo. Moge czytac ale nie moge nic wysylac. Czy wy tez tak macie? Ja uzywam dwoch przegladarek mozila firefox i google chrome i w zadnej nie moge wysylac (doladnie tak jak kiedys). Zanim porosze kolege znowu o pomoc chcialam zapytac jak to jest u was. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Gość gość
dokładnie ja bedac w Niemczech w ogóle nie piszę na forum bo ,to jest niemożliwe .Nie ładuje odpowiedzi i często strony kafe się nie otwieraja

Gość gosc z Niemiec
Ja w zasadzie moge wszystko robic poza wysylaniem. Otwiera sie, laduje ale nie wysyla mojego tekstu jesli chce na jakis topik odpowiedziec. Syf! Ale niektorzy tu pisza z Niemiec. Pytanie jest tylko jak to u nich dziala. Maja inna przegladarke czy jakies inne ustawienia. Mam nadzieje, ze sie ktos taki odezwie. Z gory dziekuje.

Gość gość
ja piszę ze smartfona i to dlatego pewnie nie mogę nawet niekiedy otworzyć stron bo wychodzi błąd lub coś tam a o pisaniu nie ma mowy

Gość gosc z Niemiec
Nie wiem, nigdy ze smartfona nie probowalam. Ja pisze z domu z laptopa.

Gość gość
Tesch tak mam. Na trzy babka wrurzyla ;-)

Gość gosc z Niemiec
Jesli tez tak masz to jak ci sie udalo to napisac? Bo nie rozumiem. Ja z nowego laptopa nic nie moge wyslac. Tylko ze starego, jak juz pisalam wyzej.

Gość gość
Znowu wskoczylo. :) A Tobie ?

Gość gość
Ja napisalam i wskoczylo bo jestem teraz w polsce

Gość mungostka
Ja moge pisać tylko z polskiego kompa, na niemieckim laptopie kafeteria nie działa, nie mogę otworzyć żadnego topiku.

Gość gość
Dziewczyny to tez zalezy w jakim regionie

Gość gosc z Niemiec
7:30 To ciekawe co piszesz, o tym nie pomyslalam. Czyli ty przywiozlas sobie polski komp do Niemiec i z niego mozesz bez problemu pisac na kafaterii. Czy dobrze rozumiem?

Gość gosc z Niemiec
9:58 To zalezy od regionu? Dlaczego od regionu bo nie rozumiem? Mozesz to wyjasnic.

Gość gość
też tak miałam,być może trzeba pisac przez bramkę proxy ,ale kto będzie sie tak bawił

Gość mungostka
Dokładnie tak, nie wiem od czego to zależy, na oby dwóch jest Win8, tylko na PC w polskiej wersji i kafeteria działa normalnie a w laptopie z niemiecką otwiera się tylko pierwsza strona i się zawiesza.

Gość gość
Tak mogę wyjaśnić dlaczego od regionu .Ponieważ podrożuję po calych niemczech wiem ze w niektórych obszarach niemiec kafeteria odbiera a w niektórych absolutnie jest to niemozliwe .i zaznaczę ze tam gdzie odbierała było to tylko jedno miejsce w niemczech .We Francji bez problemu .Natomiast w niemczech okropienstwo.

Gość gosc z Niemiec
Czyli to nie jest kwestia mojego nowego kompa a problem lezy glebiej. Kafeteria nie grzeszy niestety seriosität i nie przechodzi pewnie przez rozne blokady. Ciekawe jest jednak, ze z mojego nowego kompa czasem uda sie cos wyslac, ale czesciej niestety nie idzie. Nie mozna wiec na tym polegac bo nigdy nie wiadomo czy akurat pojdzie czy nie. Ciekawe jest tez, ze ja mam tylko problem z wysylaniem swoich postow. Poza tym wszystko dziala. Moge wszystko otwierac, czytac, kartkowac - tylko wysylac nie moge. Mozesz napisac w jakim regionie w Niemczech tobie kafeteria dzialala? (to pisze ze starego kompa)

Gość gość
w tej chwili jestem w Polsce ...ale działa mi jeden raz ok i podaje kod regionu 58513 ,gdzie to bylo

Gość gość
działała :).....nigdzie indziej mi nie idzie wysył i jeszcze czytać te nie -mogę bo strony sie nie otwieraja piszę jedynie jak jestem w polsce czyli b. mało:) a i pracuję na handy:)

Gość gwoli wyjasnienia
To ja moge przynajmniej wszystko czytac i wszystko mi sie otwiera, czyli to juz jest cos i powinnam byc wdzieczna ;)

Gość gosc z Niemiec
do 13.42 No niektorzy maja widac farta, hihihi

Gość gość
a ja nie moge nic

Gość gość
kurcze poszlo, ale jaja

Gość gosc z Niemiec
Wlasnie mnie sie tez zdarza, ze czasem nagle pojdzie i tego nie rozumiem bo jesli jest cos blokowane, to nie idzie, ok. Ale ze czasem tak, a czasem nie - to trudno zrozumiec. Bo od czego to niby zalezy, ze raz sie uda a innym razem nie?

Gość gość
A jak pojdzie to jak sie czlowiek cieszy:):)

Gość gość
to nie ma znaczenia skad piszecie ,to kafee czasami nawala ,skad wam takie rzeczy do glowy przychodza :O tez pisze z niemiec i bez problemu jezeli tylko forum funkcjonuje

Gość gosc z Niemiec
18,49 Mysle, ze nie masz racji (no moze w 5 procentach). Gdyby faktycznie przyczyna byly zaburzenia na kafeterii to nie moglabym w tym samym czasie pisac i wysylac ze starego kompa. A tak wlasnie robie i wszystko dziala. Z nowego jednak nie dziala.

Gość gość
mamjuz kolejny laptop i z kazdego zawsze dziala jak mowilam to nie ma znaczenia z jakiego kraju

Gość gwoli wyjasnienia
9,24 To jestes jak dotad chyba jedyna bo wszyscy inni co tu pisali maja ten sam problem co ja. Ale dobrze, ze u ciebie dziala.