Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odważna i waleczna

jak myslicie?jak sie czuje ofiara przemocy

Polecane posty

Gość odważna i waleczna

nie mająca znikąd wsparcia ,bita przez męża,uzalezniona od niego finansowo,z małym dzieckiem,do tego mieszkająca na wsi która czyta wredne złosliwe komentarze np na WP ze takie jak ona są kretynkami,ze widocznie lubią byc ponizane,ze same tak wybrały,ze widziały gały co brały wiec niech teraz nie robią z siebie ofiar,,której ksiądz przy spowiedzi mówi córko,oddawaj cierpienia Panu Bogu i módl sie o nawrócenie męza,takie jest zycie itp,,od której sąsiedzi katolicy sie odwracaja bo lepiej nie pchać sie w cudze zycie jesli moglibysmy miec przez to kłopoty,rodzina ma ja w głebokim poważaniu ,,przyjedzają policjanci,pouczają a ona potem zostaje sam na sam z awanturującym sie męzem ,poczuciem tego ze jest sama,obrazana jeszcze przez interneutów ktozy nie mają jaj ani odwagi zeby bronić takie kobiety wiec zwalają wine na nie ,zamiast powiedzieć PRZEMOCY PRZEMOCOWCOM NIE!!tylko potrafią wylewać pomyje na te ktore juz mocno ucierpiały ,,czy to nasz cecha narodowa ze wolimy opluwać krytykowac obgadywać wdeptywac w glebe tych pokrzywdzonych doszukując sie winy w nich zamiast ostro potraktować ludzi którzy ich krzywdzą?to moze w takim razie ofiary złodziei bandytów tez nazwijmy głupcami bo przeciez mogli sie skutecznie obronić a zgwałcone kobiety idiotkami które nie powinny prowokowac i wychodzić z domu po godz 18,00..wstyd mi za tych którzy nie potrafiąc wykazać sie empatią,nie dosyć ze nie pomogą to jeszcze opluwają w necie ofiary złych ludzi

Gość gość
jak ktoś nie potrafi pomóc takiej kobiecie czy obronić ja to niech chociaz trzyma ryj na kłódke i daruje sobie podłe obelzywe komentarze bo zadna z kobiet nie wchodzi w związek z myslą ze będzie bita i poniżana

Nie wiem dokładnie jak się czuje ale widać ze głupia jak pisze"bogu" z dużej litery:D.No i co dokładniejszych szczegółów-zależy jak mocno bije-czy tylko czasami szturchnie czy przywali z półobrotu łamiąć szczękę:D. Należy pamiętać ze wiele pokrzywdzonych jest przez własną głupotę:P.

Gość gość
czarny ksiezyc - odezwała się głupota ! Niestety!