Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda kobieta zazdrości mi urody. Fota do oceny

Polecane posty

Gość gość
Haha bo co! Bo jestem swiadoma swojej seksualnosci? Czuje ze Twój maz tez by mi nie odmowil; )

Gość gość
Autorko nie ma czego zazdrościć. Zwykle naciagane selfie, druga połowa twarzy ukryta by lepiej wygladac, cwana baba z ciebie ;)

Gość gość
Nie mam meza idiotko

Gość gość
Kazdy facet ma swoj gust i nie znaczy odrazu ze jej maz poleci na ciebie. Ja bym nie poleciał na ciebie, nic w tobie nie ma takiego co by pociągalo. Sory ale taka prawda

Gość gość
idotka goni idiotkę,jak wyścigi

Gość gość
Kazdy facet ma swoj gust i nie znaczy odrazu ze jej maz poleci na ciebie. Ja bym nie poleciał na ciebie, nic w tobie nie ma takiego co by pociągalo. Sory ale taka prawda

Gość gość
Wiem ze nie masz meza. Zaden by Cie patykiem nie dotknal; ) ale jakbys przypadkiem miala to sie nim zaopiekuje;)

Gość gość
Sztuczna gęba

Gość gość
Nie mam meza bo umarl.

Gość gość
Autorko nie grzeszysz uroda ani niczym innym, jestes chamska i nieprzyjemna. Zaden nie chce takiej zmiji

Gość gość
A po co sie porownywac z ta kobieta na fotce, ja to jestem ja kazda kobieta ktora sie poruwnuje z inna kobieta poniza sama siebie ,wdodatku taka piekna ach i och to dlaczego nie pokazala calej twarzy, tylko nos ukryla i usta tez ,wielkie mi cos.

Gggb nie przesadzam :P tylko trochę krzywo masz ten avatar :O jak transik miał taki to musze zmienić :D

Gość gość
Trudno stwierdzic,bo widac tylko polowe twarzy.Ale dziewczyna wyglada na b. ladna.

Neptyk dziś Hahaha sadzisz ze osoba w avatarze jest krzywa?:D:O Byc moze ma po prostu pochylona glowe...:P tak, ironiczna miala przez jais czas taki avatar...:D🖐️

Gość gość
Najbardziej mądrością wykazały się panie, które się przechwaliły, że są lepsze od niuni ze zdjęcia. Jakaś tam ma większe cycki, inna jest uznaną fotomodelką i kierowniczką restauracji. To dopiero żałość. :)

Gość gość
16:04 no wlasnie

Gość gość
Kierowniczka restauracji haha ;) nooo jest sie czym chwalic na tym temacie ;) Kazda kafeterianka uwaza sie za piękność ;) tak oczywiscie jest piekna kazda ale tylko na własnym metrze kwadratowym :) pozdr wszystkie miss kafeterii a pania od restauracji najbardziej ;)

Gość gość
A ja jestem brzydsza od tej laski, choć w sumie jakbym walnęła sobie taką pokrzywioną fotę z mordą całą w mazidłach, też wyszłabym "sexi", ale mimo wszystko brzydsza. Cycki pewnie mam większe, ale mam też bardzo grube nogi i pupsko. No przynajmniej prawdę napisałam i nie oczekuję za to pieśni pochwalnych i oklasków. :) A i restauracji nie prowadzę, faceci nie gwiżdżą za mną na ulicach, propozycji bycia modelką również nie miałam i jakoś żyję kochani.

Gość gość
16:24 padlam hahaha kocham cie za ten post :) jakbym o sobie czytała :):) buzka

Gość gość
No to teraz ja :) Okragla morda, cienkie klaki ,male cycki flaki, grube girska, grube dupsko, szerokie stopy, szerokie rece i pazury, ogolnie pasztet utyty. Wielkie wargi i male oczki jak u szczura, zolte zeby i galaretowate lejące cielsko.

Gość gość
Bosko