Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieję.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałam się zapytać co jest nie tak. Straciłam dziewictwo z moim chłopakiem. Powinnam mieć okres a jeszcze go nie mam. Oczywiście robiliśmy to z prezerwarywom. Czy jest to możliwe że okres mi się spóźnia przez stratę dziewictwa ??

Gość gość
Okres może sie spozniac z tysiaca powodow - najczestsze to: ciaza, zaburzenia hormonalne, stres, nadmierne odchudzanie.

Gość gość
Posrednio tak.Okres może się spóźniac przez silny stres, więc jeśli utrata dziewictwa była dla ciebie ogromnym przeżyciem emocjonalnym, to mogło to spowodować opóźnienie miesiączki.Natomiast utrata cnoty sama w sobie nie powinna mieć na to wpływu.Okres nigdy wcześniej ci się nie spóźnił?Może to nie pierwszy raz, tylko jako dziewica nie przywiazywalas do tego wagi?

Gość gość
A o ile dni może mi się spóźniać okres??

Gość gość
a ile dni Ci sie spóźnia ?

Gość gość
Dziecko okres może ci się spóźniac i o 2 miesiące, a nawet i 9. .wszystko zależy co to powoduje, czy zaburzenia hormonalne,czy ciąża itd.

Gość j339
Tak od odchudzania również okres się spóźnia;) ja gdy odchudzałam się a raczej głodziłam okres spóźniał mi się nawet o miesiąc ! teraz odchudzam się z głową bo jem regularnie przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i dużo się ruszam i nie mam problemu z okresem!

Gość gość
Przyczyn spóźnienia okresu może być naprawdę wiele. Może po prostu spóźniła Ci się owulacja. Powinnaś na bieżąco wyznaczać sobie fazy cyklu, dzięki temu szybciej będziesz mogła wychwycić różne anomalie.