Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu lesbijki?

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu zastanawia mnie fakt dlaczego w takich związkach zawsze jedna robi się na faceta,włosy na krótko, albo dziwnie wygolone, zero kobiecych ubrań, tylko typowo męskie bluzy,koszulki polo,szerokie spodnie. Zaobserwowałam to u 4 par lesbijek które znam z widzenia. Zastanawia mnie dlaczego nie mogą obie być po prostu kobiece, zadbane. Niby obie wola dziewczyny ale jedna zawsze jakby gra chłopa w związku.

Gość gość
A może znacie jakies? Jakie macie obserwacje na ich temat?

Gość gość
Wg mnie miesza się tu pierwiastek męski z żeńskim, chociaż nie wiem dlaczego tylko u jednej ze stron. Podobnie wkrada się pierwiastek żeński w przypadku pedałków: damska gestykulacja, zamiłowanie do kolorowych ciuchów

Gość gość
Nie jestem lesbijką, ale wydaję mi się, że takie związki lepiej funkcjonują. Są dwie strony i każda się uzupełnia.

Gość ddd

Dobra rozumiem lesbe grającą faceta bo powiedzmy, że jest to lightowa wersja transseksualizmu ale nie rozumiem kobiecej niby lesby biorącą sobie do pary męską lesbe. Widać przecież jak na dłoni że poszukuje ona do związku faceta, nie kobiety.

Gość Monika

Nie rozumiesz bo nie jestes lesba haha. Twoim zdaniem poszukuje faceta a moze ona poszukuje beby co wyglada jak facet. Ja ostatnio jestem taka zalamana beznadzieja chlopow ze tez marze o facecie z kobiecym mozgiem- ale tak sie nie da. Czasem mysle,ze z druga kobieta byloby latwiej organizacyjnie,ale to chyba tesknota za starymi czasami gdy chlopy szly w p... na polowanie a kobiety zostawaly same i wszystko ogarnialy przy dzieciach. A dzis niby rownouprawnienie a zostawic tatusia z dziecmi to tylko strach co bedzie haha :)

Gość gość

Napisano Listopad 11, 2016

"Wg mnie miesza się tu pierwiastek męski z żeńskim, chociaż nie wiem dlaczego tylko u jednej ze stron "

pamiętam jak kiedyś mówiło się że : u takich lesbijek - to jedna z nich nawet doczepia sobie penisa - żeby się uzupełnić - pierwiastek męski i żeński... Tylko wytłumaczcie mi dlaczego one - te męskie lesbijki się tak z tym obnoszą ? Dlaczego dziś na każdej stacji telewizyjnej można zobaczyć taką "kobietę z doczepionym penisem"? (np. TATU) mnie to oburza! to jest obsceniczne ! nie chcę oglądać czegoś takiego w telewizji! i uważam że powinien istnieć formalny ZAKAZ  pokazywania ludziom czegoś takiego!!!

Gość Kaa

E tam. Moje znajome obie kobiece, obie miały białe suknie na ślubie. Maja długie włosy i pomalowane paznokcie. Także to nie reguła.