Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile ładną może być moja dzieczyna??

Polecane posty

Gość gość

Mam 173 cm Cży mogę mieć ładną dziewczynę nie chodzi mi o super modelkę a o taką która mi się spodoba z ładną buźką i w miarę szczupłą nie cięższa odemnie ok.68 -70 kg i nie wyższą odemnie raz się umówiłem ale dziewczyna 177 wiec trochę nie fajnie się przynieś czułem a facetowi 190 z pewnością by pasowała.To była jedyną randka w moim życiu. Wiekszosć facetów ma poniżej 180 tylko 8 % ma ponad 187 cm Więc nie wyzywajcie od krasnali tylko się ogarnięcia. Ostanio w markecie spotkałem dziewczynę która mi się strasznie podobała w gimnazjum ale nie miałem odwagi. Jej chlokak jest podobnego wzrostu co ja tylko bardziej szkieletorowaty ja ok 70 on ok 65 i ma pryszcze. Ale z układu przypomina rumuna może dlatego laski lecą na takich gości. Czy z moim wzrostem mogę mieć dziewczynę która mi sie będzie podobać. Na świecie jest tyle pięknych dziewczyn ???

Gość gość
Ile ty masz lat? Podjezdzasz gimbazą, możesz mieć śliczną dziewczynę i co? Tylko wyglad sie liczy bedziesz sie mogl pochwalic nia przed kumplami? super gratuluje, ale zaluzmy jestescie razem rok pozniej dwa trzy jest nadal ladna ale po za wygladen okazuje sie ze wasze zaintereaowania sie roznia nie macie o czym rozmawiac i co ci po jej urodzie??

Gość gość
A czy ja mówię tylko o urodzinę charakter też jest ważny nawet najważniejszy jeśli chce się z tą osobą spedzić resztę życie. Ale czy koniecznie musi być brzydka to nic ie a do charakteru. A zresztą po co mnie dzuewczyna której nie kocham do której nie czuję pociągu. Wiem że charakter jest ważny ale dlaczego nie mogę być w niej zakochany

Gość gość
Mam 20 byłem zakochany 2 razy ale się nie przyznałem. Rozumiem charakter jest ważny ale seks przecież jak nie będzie mnie podniecać to że związku o tak ich nie będzie. I ja się będę męczyć i ona.

Gość gość
Racja, chociaz z pierwszej wypowiedzi wnioskuje ze glownie chodzi o wyglad fakt mezczyzna jest wzrokowcem, wyglad to rzecz gustu dla jednego bedzie sliczna dla drugie brzydka a trzeciego przecietna, to jest rzecz gustu. A wzrost 173 to nie znowu taki krasnal dziewczyna o wzroscie 160 czy 165 czy nawet 170 jest jak najbardziej dla ciebie. Nie rob z wzrostu wady bo nie jest taki straszny jak myslisz;)