Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanie, jak Ci minął dzień?

Polecane posty

Gość gość
łoo matkoo jedyna, taa ziemnakow nie było, leciałam az do tesco bo rozumisz ze w biedronie nie bylo, a lecialam tak przeciez zeby ci tych plackow nasmazyc co tak lubisz ze smietana.. zmordowana cala jestem, rak nie czuje tylko poki co to stopy czuje bo sie cała spociłam :(

Gość gość
a ty gdzie jestes mily moj? bo ja glupia wpadlam na pomysl zeby sie tak rozebrac i oblozyc sie tymi plackami (w brzydkim filmie tak widzialam jako gre wstempnom, wiesz na tym kodowanym kanale) a ty zjadlbys pozniej zadowolony te placki od razu tak z deserem, a co.. i wyobraz sobie polozylam sie z tymi plackami, po godzinie zaczelam z nudow podjadac a po nastepnej pol godzinie .. usnelam bo sie nazarlam :( budze sie a ciebie nie ma..

Gość gość
Kucharko...Odp*****l sie ode mnie. Jestes zerem. Jestes nic nie warta. Jestes brzytka. Jestes gruba. Kula u nogi. Jesteś tylko kłopotem nic wiej. Wy/pier/da/laj !

Gość gość
kto jest kucharką?

Gość gość
i znowu, znowu sie boczy na mnie.. a mowiles ze sie juz nie gniewasz.. nosz wymsknelo mi sie wczoraj ze masz cienkiego jak kabanosik no ale to bylo takie pjeszczotliwe.. przeciez ty tak lubisz kabanosy ;(

Gość gość
Facet bez poczucia humoru kiepsko rokuje :)

Gość gość
Słonko kolejny dzień bez Ciebie. Jakoś tak smutno ale z każdym dniem coraz mniej. Trace już nadzieję na to że jeszcze będziemy razem. Umiem się już śmiać aż do łez. Za kilka miesięcy zablokuja mi nr i już nie będę czekać na wiadomość od Ciebie. Ale to podobno dopiero w lutym więc do tego czasu masz szansę. Milych snow kotek, mam nadzieję że już lepiej sypiasz...i że przestales pić. Calusek

Gość gość
Wy-********laj 😠

Gość gość
Nigdy nie piłem więc to nie do mnie.

Gość gość
Wspaniale jak zawsze. Obudziłem się po raz pierwszy o 6:30 czyli z 30 minutowym poślizgiem. Obudziłem brata do szkoły i wyszedłem pojeździć na deskorolce po parku. Wróciłem, prysznic i 50 stron książki. Śniadanie, kawa i do fryzjera. Później szwedzki dramat i wszystkie możliwe materiały z wyborów prezydenckich w USA. Później skype z moją dziewczyną. Zacząłem słuchać muzyki, potańczyłem trochę, wypiłem trochę szampana, pooglądałem domy na sprzedaż i strony z wystrojami wnętrz, popisałem ze znajomymi i teraz zastanawiam się nad sensem życia. Poza tym mam wielką ochotę na piepierosa, ale na razie jestem silny. A Tobie jak minął?

Gość gość
Dziękuję...minął...tylko juz nie pamiętam jak.