Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciaza pozamaciczna czy wczesna ciaza?

Polecane posty

Gość gość
Nie powiedziala mi Pani doktor konkretnie, powiedziala, ze jest maly ale wyraznie go widac i o ile w czwartek go opisali jako jakis niepewny to teraz go widac wyraznie takze jestem pelna optymizmu, lekarka chciala mnie od razu wypisac ale pozniej stwierdzila ze lepiej jednak mnie jeszcze zostawic do srody i wtedy juz bedzie pewnosc :) ale ja jestem pelna wiary i optymizmu :)

Gość gość
Dzisiaj 48 h po ostatnim badaniu beta wzrosla do 1100, gdzie w niedziele bylo 620 :) czyli przyroslo nawet wiecej niz powinno :) na usg jest pecherzyk w macicy 4,5mm i lekarka obliczyla ze jest to 4 tydzien i 3 dzien ciazy :) takze wszystko jest ok a ja jutro najpewnie wyjde do domu :)

Gość gość
Ja juz w domu :) dzis usg pokazalo pecherzyk 6.7 mm wiec dzidzia rosnie jak szalona ;)

Gość Aifoz
do autorki: Ja miałam 2 miesiące temu ciażę pozamaciczną. Nie dotrwałam do 5 tc bo upadłam w pracy i pojechałam na sor. U mnie nie bylo żadnych objawów. czułam się jak nie w ciąży. A wiem jak powinnam sie czuc bo w jednej juz byłam - mam syna. Dziewczyny mi tłumaczyły ze kazda ciąża inna jednak ta była jakby jej nie b yło. W 4 tyg miałam bete 242. Miałam tylko określenie bety total a nie przyrostu wię cnie wiem. w 4 tc byłam u gina i badała mnie i stwierdziła ż emacica nie jest powiekszona ale wcze snie jest. PO 1 ciązy gdzie nic nie baadałam nawet bety tylko usg w 6 tc to nie spodziewałam sie czegoś takiego. Dobrze że cie monitoruja bo wtedy dostaneisz zastrzyk . MI pękł jajowód. POzdrawiam trzymaj się!!!!

Gość gość
Witajcie, dla zainteresowanych bylam wczoraj na kolejnej kontroli u ginekologa i wszystko jest tak jak nalezy. Lekarz wyliczyl ze to 6 tydzien i 3 dzien ciazy a na usg widzialam juz bijace serduszko :) takze w moim przypadku wszystko skonczylo sie dobrze :)