Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinnam być facetem nawet mam twarz jak facet

Polecane posty

Gość gość

Jestem jakąś anomalią

Gość gość
wyobraź sobie, że jesteś przemkiem prawikiem, a od razu świat nabierze barw jak sobie uświadomisz, że do prawdziwej tragedii ci daleko :classic_cool:

Gość gość
Myślę że by mi się fajniej żyło jako facet

Gość ogólny
ale posiadasz wszelkie prawa do tego aby bezstresowo śmigać w sukienkach , spódnicach , w pończochach lub rajstopach i butach wszelkiej maści na wysokich obcasach i to masz zagwarantowane oraz malowanie oczu, powiek, rzęs ust, natomiast jako facet NIE MASZ takich praw , nawet udając lub pokazując się jako facet , więc co wybierasz ?

Gość gość
Nie lubię sie tak ubierać ani nawet malować źle bym sie czuła

Gość ogólny
a zatem musisz się przygotować emocjonalnie i psychicznie , przede wszystkim psychicznie , że będziesz ŹLE traktowana przez kobiety a jeszcze gorzej przez facetów , faceci przeważnie pracują fizycznie i technicznie , podstawą pracy facetów jest wyobraźnia oraz przestrzenność , gdy otrzymasz polecenie aby naprawić urządzenie techniczne albo wykonać cokolwiek związane z techniką i nie wykonasz zadania to wpadniesz w płacz , w depresję , w zapędy samobójcze , czy warto grać kogoś i maskę zakładać ? chyba to jest proste aby być kobietą i nie marudzić !

Gość gość
Ale ja nic nie udaje, udaje raczej kobiete. Jako dziecko potrafiłam sama skręcić i naprawić komputer np.. A z kobiecych rzeczy nigdy nic mnie nie interesowało, nawet nie umiem z kobietami rozmawiać, czuje się inna.

Gość ogólny
a zatem, czego oczekujesz od kobiet i od facetów ?