Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pokazać dojrzałemu facetowi, że mi się podoba?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie głównie do Panów. Jak sprawić, by zrozumiał, że jest dla mnie ważny, że mnie interesuje? Wie, że go bardzo lubię, spędzam z nim czas, dużo rozmawiam, dobrze się czuję w jego towarzystwie. Ale też wiem, że czasami dojrzali mężczyźni boją się, że źle odbiorą sygnały ze strony kobiety, że przecenią swoje możliwości, że zostaną obrzuceni itp. Jak dać mu do zrozumienia, że mi zależy?

Gość gość
siema. kiedy rozmawiam z kobieta lubie jak bawia ja moje zarty, a wiem ze jak facet podoba sie kobiecia to ona sie smieje z kazdej glupoty jaka palnie. usmiechaj sie.. badz slodka(nie wiem jak to wyrazic, uwielbiam jak kobiety sa slodziutkie, takie k***a serio nie umiem tego opisac) ubieraj sie ladnie kobieco... nie jakies trampki czy cos tylko zawsze jakas kiecka.. spodnie sweterek ladnie pachnij. on pewnie czuje dyskomfort i ni w glowie mu podbijanie do ciebie ale w glowie na bank chce cie przeleciec chyba ze jest pedalem to nie wiec.. jak bedziesz z nim gadac sproboj go dotknac niechcacy gdzies \w reke albo odkryta czesc ciala to dziala pobudzajaco strasznie. jestes kobieta poza tym powinnas wiedziec co robic.. badz suptelna. usmiechnij sie do niego bardzo schludnie ze tak powiem. nie zeby na wierzchu tylko usta zlaczone ale na pelną buzie. poza tym jak juz zroisz pare razy to co ci napisalem jak on sam nie zrobi pierwszego kroku to mozesz z nim poflirtowac jesli on tego nie zacznie robic.. jak palnie jakis zarcik to mozesz zrobic z niego podtekst erotyczny i lekko obrocic w zart, badz pewna siebie tez, a nie taka cnotka nie wydymka ktora nie wie czego chce i nie jest pewna siebie i swojego ciala. duzo by pisac.. jest tyle sytuacji w zyciu ze nie sposob opisac szans w ktorych mozesz mu dac do zrozumienia ze ci sie podoba. pozdrawiam

Gość gość
subtelna* sory za literowki szybko pisalem ;d

Gość gość
dziekuje :-) staram sie z nim flirtowac, zawsze smieje z jego zartow, nie, ze tak trzenba, ale przez to, ze sa smieszne i trafione :-p flirtuje z nim, widze, ze on tez czasem cos powie w tym stylu, widze, ze chce, ale tak jakby nie jest pewien mojej reakcji, tak jakby obawia sie, ze cos powiedziane w ramach flirtu bedzie za mocne, za ostre :-) widze, ze dobrze sie przy mnie czuje, sam mnie zaczepia, zagaduje, ale jakby nadl nie byl pewien, ze ja tego chce. chcialabym mu to jakos dobitniej pokazac, ale nie wiem, jak :-)

Gość gość
Spróbuj nawiązać kontakt fizyczny, tzn musnij się o niego, połóż dłoń na jego ramieniu itp powinien załapać o co chodzi

Gość gość
ściągnąć majtki i się wypiąć

Gość gość
Normalnie, zapytać: może się kiedyś gdzieś we dwójkę wybierzemy?

Gość gość
Ale wolny?:P

Gość gość
dotykaj go jak najwiecej :-)

Gość gość
Moje ulubione zdanie: "chętnie dam się zaprosić na kawe".

Gość gość
zgadzam się, kontakt fizyczny jest ważny

Gość gość
Komplementuj go, staraj się być blisko, śmiej się z jego żartów itp.

Gość gość
NIE ZAPOMNIJ O ZALOTNYM SPOJRZENIU.

Gość gość
jak będzie siedział potknij się specjalnie i upadnij głową w jego krocze, skomentuj ponadprzeciętną twardość, mężczyźni to uwielbiają :) możesz także zatrzepotać językiem w trakcie upadku ale nie wiem czy odpowiednio to zsynchronizujesz

Gość gość
poflirtuj troszke z nim, moze daj mu czas, bo moze rzeczywiscie ciezko mu uwierzyc w to, ze faktycznie moze ci sie podobac i nie chce sie zblaznic