Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci nie zwracają uwagi na charakter

Polecane posty

Gość gość

Spotykasz normalnego chłopaka, wydawałoby się niegłupiego, ale nic emocjonalnego cię z nim nie łączy, on próbuje rozwijać relację, ty przystajesz na to, bo w końcu nie powinno się odrzucać ludzi, ale im dalej w las, tym bardziej widzisz, ze jesteście z innych światów. On natomiast nawet po spotkaniach, na których było trochę milczenia i nie były zbyt ciekawe, chce się spotykać coraz częściej i częściej, wspólny wyjazd proponuje... Myślisz... odbija mu czy co? Wygląd mu się spodobał i dlatego się tak zachowuje? ale z mojej strony nawet chemii nie ma... i musisz delikatnie zrywać znajomość. Jak to jest? Czy wy w głowach macie nawalone? jak sobie wyobrażacie wspólne życie, jeśli w rozmowie są pauzy i macie kompletnei rozbieżne zainteresowania, a nawet poglądy na życie?

Gość gość
*tam miało być - na samym początku nie powinno się oceniać i od razu odrzucać ludzi /no chyba że to jakiś totalny cham/morderca :P/

Gość gość
bo zrozum, że facet w związku nie szuka "pokrewieństwa dusz", wspólnych tematów itp. bzdetów. Z kobietą i tak się porozmawiać nie da bo się do tego nie nadajecie; wasze rozmowy nie niosą treści, składają się z samej formy i mlenia ozorami dla mlenia. Związek z kobietą ma służyć seksowi i/lub prokreacji oraz sprzątaniu i gotowaniu. Po nic innego facetowi kobieta potrzebna nie jest!

Gość ogólny
masz kobieto do wyboru : - spędzić fajnie weekend nawet listopadowy z facetem trochę nudnym albo - siedzieć sama przez weekend w domu przed telewizorem , co wybierasz ?

Gość gość
22:41 No to mi przykro, bo właśnie ja chcę, żeby moje rozmowy niosły treść, a to Z NIM nie da się porozmawiać bardziej głęboko, bo jest prosty. W takim sensie, że ma chyba do bólu męski umysł i jak każdy chłop nie lubi rozmawiać na poważne, życiowe tematy. Psychologii nienawidzi... Nie, nie truję mu o życiu i śmierci na dzień dobry, ale ba, nawet o ulubionych książkach z nim nie pogadam, bo on ich po prostu nie czyta, i nie lubi.

Gość gość
dlaczego kobiety nie zwracają uwagę tylko latają za modelem? wy za to kompletnie nie patrzycie na charakter

Gość gość
22:43 W weekendy to ja pracuję :P a telewizji nie posiadam :D Co mi ze spędzania weekendów, jak on chce czegoś więcej, a ja mu tego nie dam? nie będę chłopem manipulować. Trochę osłabiłam kontakty, a ten dalej się dobija. Zaraz mu napiszę 'znajdź sobie, chłopie, kogoś dla siebie, kogoś, z kim się zrozumiecie, a nie latasz za mną i się dostosowujesz do moich wyjść do filharmonii, bo chcesz mi się do czegoś dobrać. Za 10 lat będziesz miał dość'.

Gość gość
nie zwracacie uwagę na charakter?

Gość gość
O żesz i kolo od modeli musiał wtrącić swoje 3 grosze, które NIJAK SIĘ MAJĄ DO TEMATU. Czy Ty nie widzisz, że wiele kobiet ma zupełnie odrębne spostrzeżenia i zupełnie inaczej się zapatrują na związek z facetem? To dla was związek z kobietą opiera się przede wszystkim na fizyczności tej kobiety, gdzie dla niej to jest jedna ze składowych a nie jej fundament. A ty kolesiu odwracasz kota ogonem. Sam zresztą pisałeś jak to gadałeś z jakimiś kolesiami i potrafią skreślić daną kobietę za jeden element, a właściwie za wielkość tego elementu - chodzi o rozmiar biustu. To w większości wy jesteście prymitywami, którzy są z kobietą, bo "ładna i ma fajnego cyca".

Gość gość
bo pis do charakteru ni do mądrości kobity nie staje., do cyców, pizzdy i doopy staje czesem do twarzy szczególnie fanom oralseksu.

Gość gość
ale gdy para ma rozbieżne zainteresowanie to nawet lepiej..poglądy też nie muszą być przeszkodą. i to że facet szuka i potrzebuje czegoś innego niż ty, nie znaczy że ma nawalone. bo inna mogłaby być z nim szczęśliwa. miej pretensje do siebie jeśli spotykasz się z chłopakiem z którym się nie dogadujesz.

Gość gość
A to nie można połączyć obu, wygląd plus charakter tylko rzucać się tylko na wygląd? jak wy jakościowe związki chcecie tworzyć? to jest k***a żałosne. Naprawdę odpisywać się wam aż nie chce. Wy chyba nie posiadacie żadnego życia wewnętrznego

Gość gość
gość dziś Wy jesteście prymitywne latacie za największymi ciachami jakie można sobie wyobrazić nie zwracając uwagi na charakter hipokrytki.

Gość ogólny
rozmowa kobiety a raczej monolog z wysokim i przystojnym facetem wygląda tak: - Misiu a co powiesz, jeżeli wskoczę dzisiaj w krótką sukienkę ? Misiu - mnie to nie przeszkadza, możesz wskoczyć - Misiu a co powiesz, jeżeli wskoczę dzisiaj w pończochy samonośne ? Misiu - mnie to nie przeszkadza, możesz wskoczyć - Misiu a co powiesz, jeżeli dzisiaj nie założę bielizny pod sukienką ? Misiu - mnie to nie przeszkadza, możesz nie zakładać - Misiu a które buty założyć na dzisiejszy wieczór, czy te czerwone szpilki ? Misiu - mnie to nie przeszkadza, możesz założyć

Gość gość
i śmieszy mnie gdy kobieta mówi iż on ma typowo męski umysł i nie da się z nim na poważne tematy. przecież w dyskusjach na istotne tematy to właśnie mężczyźni dominują.

Gość gość
22:52 naprawdę myślisz, że jakiś facet marzy o osobie, która nie lubi tego, co lubi on? a czasem nawet bardzo nie lubi (niestety) naiwność :) poglądy są bardzo ważne. Dogada się żarliwy katolik z ateistą? przeszkoda na etapie ślubu. Zbuduje związek osoba która chce mieć dzieci z taką, która ich nie chce? Etc etc. Nie spotykam się z nim już. Osłabiłam kontakty. Powiedziałam że go tylko lubię. A ten nadal się dobija. Zastanawia mnie PO CO ONI TO ROBIĄ.

Gość gość
pragniemy byscie miały jak najczęściej te odrobine piekna [nasz penis] w sobie

Gość gość
gość dziś To wy zwracacie uwagę tylko wyłącznie na wygląd i musi być niewiarygodnie przystojny zachwycający kobiety na przejściu. Potraficie odrzucić faceta za to że nie jest modelem!

Gość gość
gość dziś tak ale nie przekreślają za to że kobieta jest przecietna a wy potraficie takich przekreślić bo nie jest idealny z wyglądu.

Gość gość
To tylko nazewnictwo On nie ma wyrobionych poglądów na żadne sprawy, bo się mało czym interesuje. Nawet bym przełknęła to, gdyby był bardziej stanowczy i zdecydowany, ale on się zgadza na większość i robi to co ja. Co dla mnie podchodzi już pod sztuczność i nią w istocie jest, bo on tak naprawdę tymi rzeczami co ja nadal się nie fascynuje, co widać na kilometr, tylko próbuje się przypodobać. on nigdy nie będzie podobny w bardzo wielu rzeczach,choćby nie wiem jak się wysilał, i ja wcale tego nie wymagam. Dlatego rozluźniłam znajomość.

Gość gość
A właściwie to co ja piszę, braku poglądów bym nie przełknęła. Nie musi mieć w każdej kwestii wyrobionych, ale chociaż w części tak. Inaczej nie wiesz kim człowiek tak naprawdę jest niby ci się zgadza na wszystko, a za 2 lata wyszło, że się męczył, bo się dostosowywał albo wychodzi przeciwne zdanie w ważnej kwestii i kaplica nie ufam takim ludziom niestety

Gość gość
bo sa debilami

Gość gość
Typie od modeli, no właśnie wy potraficie skreślić przykładowo ładną i szczupłą bo ma normalne piersi zamiast tak ubóstwianych arbuzów. Takich typów którzy wymagają por/no lali jest od groma.

Gość gość
gość dziś Ja nie przekreślam wy za to potraficie przekreślić faceta który nie ma bardzo wyrzeźbionej sylwetki i ładnej buzi.

Gość ogólny
najważniejsza sprawa w życiu dla kobiety oprócz spraw fizjologicznych to pokazać się koleżankom w nowej sukience, płaszczu i z nowymi dodatkami oraz z nowym facetem , szczupłym i wysportowanym aby mdlały z wrażenia i skakały z zazdrości z V piętra na główkę !

Gość gość
oni są cudowni!!!mhmmmm www.sexy-kamerki.xweb24.pl/l/3/ona

Gość gość
ogólny dziś zgadzam się od nas się wymaga tyle, że to jest wręcz przegięcie zachciało im się ideałów które widziały na okładce danego magazynu.

Gość gość
j tam ze soją nie dyskutuje , kupuje jej owszem co tam chce , zarabiam to kupuje bo to moja kobita. ale nie gadam zbytnio z nia wracam z pracy obiad zjem co go kobita zrobi , potem kieckie zadre i od tylu wezme , czasem jak ona nie może albo ja to za wlosy a mas długie chwyce i do loda zrobienia przymusze. i tak se zyjemy.

Gość gość
Kurwa, ten od modeli out z wątku. Idź do swojego 'czemu kobiety zwracają uwagę tylko na wygląd' większość ludzi podświadomei się to gryzie i mają rację. OD dawna wiadomo, że to dla facetów wygląd jest istotniejszy.

Gość gość
A z tym facetem to ja nigdzie nie pojadę, bo wiem doskonale, że to dla niego to pretekst, niby chce zwiedzić jedną rzecz ale tak naprawdę jak facet proponuje wyjazd to wiadomo o co może mu chodzić (Nie mowie że koniecznie ale może mieć nadzieję). Nie będę się pakować w takie sytuacje. Może trzeba mu dosadniej powiedzieć, jak nie kuma po polsku. Ale mnie takie coś denerwuje!