Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! On chce seksu!

Polecane posty

Gość gość

Zostałam wysłana na delegację z takim wspólnikiem szefa. Ten facet jest straszny. Stary dziad, który ma masę kasy i myśli, że mu wszystko wolno. Już sama podróż z nim była straszna, a tutaj na miejscu czuje się bardzo, że tak ujmę swobodnie. Boję się.

Gość gość
strzel mu w pysk i już i nagrywaj wszystko, żebyś w razie czego miała dowod molestowania

Gość gość
To nie takie łatwe, jestem przyskrzyniona. Powiedział mi, że zawsze może szepnąć o mnie złe słówko, a szkoda by było jakby takie dziewczątko zwolniono. :o Nie mogę stracić tej pracy. Lepszej nie znajdę, a mam do utrzymania mieszkanie, studia do opłacenia, sama też z czegoś muszę żyć, a żadnego wsparcia nie mam.

Gość gość
Tym bardziej nagrywaj pipko albo nadstaw.

Gość gość
ech.. nie wymydli mi się... zorientuje się ile on jest w stanie i chce mi zaoferować? myślę o tym by z nim w układ sponsorski wejść. może by mi spłacił kredyt mieszkaniowy....

Gość gość
Najgorsze jest to, że gdy jesteśmy w pracy to on zachowuje się jak porządny człowiek. Nikt by mi pewnie nie uwierzył. Zaczyna się dopiero jak zostajemy sami. Obmacywanko i sprośne teksty z jego strony.

Gość gość
Ooo... Widzę, że i tutaj podszywacz wtargnął. :o

Gość gość
Nic Ci nie będzie. To tylko sex.