Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomadka na randce?

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o nałożeniu pomadki na usta? Uwielbiam intensywne kolory lub po prostu matowe pomadki długotrwałe aczkolwiek nie wiem czy podczas całowania nie zostanie facetowi na ustach...

Gość gość
Ja Lubie jak kobieta ma pomalowane usta szczególnie czerwony kolor a jak zostanie to co?

Gość gość
Ja tez jak ide na radke to to zawsze sie maluje nie wyjde bez malowania a gdy facetowi przy pocauku na ustach zostanie to jego sprawa,ostatnio jak jechalam z nim w samochodzie to mu loda zro bilam i cala pomatka na jego penisie byla,chcial z takim brudnym wemnie wejsc to munie pozwolilam dopiero jak sobie go omyl to wtedy mu nogi rozsunelam i pare razy mnie pchnal i sie sposcil a ja chec mialam i to duza zalowalam ze nie wzielam mojego wibratora

Gość gość
Słaby był ze mna nie musialabys uzwac wibratora

Gość gość
Kto Jesscze jest

Gość gość
A czy pomadki matowe się nie ścierają podczas pocałunku?

Generalnie mamy takie produkty na rynku, ze pomadki sa mega trwale, nie zostaja na filizance to na ustach faceta tez nie powinny :) Kolor czerwony-cos pieknego, jesli jednak nie mamy takiej trwalem pomadki, to zalecam uzyc konturowki, ktora zapobiegnie rozmazywaniu sie i "uciekaniu" pomadki poza kontur ust, ja mam transparentna od golden rose- lip barrier, ktora swietnie sie sprawdza, ładnie uwydatnia usta i jest bardzo precyzyjna (w kazdej chwili mozemy natemperowac zeby miec ostry koniec).

Gość gość
ja mam ostry koniec;)