Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czytacie blogi?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak wyżej. I jeszcze jedno: jeśli już czytacie to jakie tematy Was interesują? Od zawsze chciałam pisać. Niestety życie trochę to zweryfikowało. W gazecie pracować już raczej nie będę, książki też chyba nie napiszę. Wiec może blog? Jestem kobietą jakich wiele. I wyjątkową jak każda z nas. Jeśli zacznę pisać, poczytacie?

Gość gość
Czytam całą masę, od podróżniczych przez kulinarne, urodowe, humorystyczne, codzienne, edukacyjne po naukowe i specjalistyczne.

Gość gość
Ja nie czytam bo malo mnie obchodza czyjeś przemyślenia.

Gość gość
Ja tak jak powyzej , nie interesuje mnie czyjes grafomanstwo

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
A ja wchodzę czasami na bloga "chuj***wa pani domu". Myślę że każda tam znajdzie cząstkę siebie.

Gość gość
Podchodze do blogów na wstępie z zaciekawieniem ale kiedy po chwili czytania widzę ile tego jest i jaki procent z tego jest pierdzieleniem o d***e maryni to szybko rezygnuje z czytania, nigdy nie kończe

Gość sennav
Ja bardzo lubię czytać kobiece blogi i strony internetowe i z całego mojego małego serca polecam http://www.paryzanka.eu/nowosci , często można wyniuchać fajne ciekawostki na temat brafitingu, mody i historii naszych biustonoszy. Każda kobieta powinna iść do takiej specjalistki by dowiedzieć się jaki tak na prawdę ma rozmiar staniczka.. To o wiele bardziej odciąży nasz kręgosłup, warto warto dziewczyny :)