Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają sie wam te maskotki co sie zbiera na nie naklejki w biedronce

Polecane posty

Gość gość

Ja lubie takie akcje jak sie cos zbiera zeby cos dostac,a w biedrze lubie zakupy często...ale kurde,tego nie zbieram,bo one są moim zdaniem okreopne:(Jakies zwierzątko czy cos rozumiem,ale maskotka marchewki czy grzyba?Moim zdaniem okropne

Gość gość
Tu chodzi o tego małego odbiorcę a nie o Ciebie. Taka akcja promująca warzywa i owoce. Osobiście nie zbieram zadnych maskotek dla córki, bo ma ich wystarczająco i to siedlisko kurzu etc. Jednak znam kilka mam ktore skompletowały a dzieciaki zaprzyjaźniły sie z brokułem i juz zjedzą. Moje dziekco jada warzywa i owoce w większości tego co jest dostępne w sklepach/targu. Nie musze bardzo sie gimnastykować, ale są dzieci i dzieci. Moim zdaniem kwestia gustu.

Gość gość
jeśli ktoś ma do odsprzedania naklejki z biedronki to chętnie odkupię

Gość gość
hahahahaha juz wierze ze dziecko jak sie bawi maskotka brokuła to bedzie brokuła wp*****lac:PMam dzieci i wiem jak z nimi jesc,jak czegos nie bedzie jadło to nie bedzie i koniec,chocby brokuł ożył i wyszedł do niego z tv:P

Gość gość
Nieeee...Niby zaczęłam zbierac ale duzo tego trzeba,a synek powiedział ze te maskotki są brzydkie,wiec przestałam

Gość gość
to odsprzedaj mi naklejki które nazbierałaś

Gość gość
Omg gościu serio chcesz to kupic?nie pomyslałam ze mozna w ten sposób...wczoraj kupiłam w biedrze komplet tych opon co są w ofercie,za 600 zł miałabym w uj naklejek:(

Gość gość
Szczerze mówiąc trzeba być idiota, żeby się w to bawić, naklejka od 40 zł, trzeba ich trochę nazbierać, a maskotka kosztuje 50 zł, także powodzenia ofiary marketingu

Gość gość
Kurcze,ale ja nie wiem,musiałabym poszukac dobrze ale ja to wyrzuciłam chyba,bo to zaraz jak sie ta akcja zaczela naklejałam...poszukam ale wątpie ze znajde

Gość gość
Nie podobają

Gość SlowianskaLala
Patologia sie pcha po te maskotki normalna matka idzke do sklepu i kupuje dzoecku zabawke a nie blaga o naklejki na fb na ten badziew. Wczoraj bylam w biedrze i matki sie malo co po mordach nie praly bo jakis gosc chcial oddac. Zenada

Gość gość
a mi sie podobają:)

Gość gość
Widać że nie czytacie zasad. Za zakupy 40 pln= 1 naklejka + kara biedrona = 1 naklejka + jakieś warzywo lub owoc w zakupach= 1 naklejka czyli 3 naklejki za zakupy 40 pln. Ja robię w biedronece często zakupy. Całość zbierałam bardzo krótko. Kupuje wodę, soki, makarony, cukier, mąkę, konserwy, jogurty i inne takie rzeczy. Co do maskotek ładne czy nie. Kwestia gustu. Chodzi o akcje promującą jedzenie warzyw i owoców. I ,, zaprzyjaźnienie,, dzieci z ,, tematem zdrowego żywienia. Ja mam brokuła i pieczątkę a Dzieci mojej koleżanki mają dwie truskawki i się z nimi nie rozstają.. Te maskotki zrobiły podobno taką furorę że od stycznia mają być ,, nowe,, świeżaki

Gość gość
Do 11:30 ale wielka dama korffa sie trafiła! Jeszcze nie widziałam żeby ktoś się bił o te miśki! Robisz zakupy dostajesz naklejke i tyle. Chcesz to zbierasz nie chcesz to nie. Możesz też tego miska kupić.. Po co zaraz p*******ić że patologia zbiera naklejki?! Widzę że te wielkie damy co wszystkich wyzywają od patologii same są nakwiekszą pato ze wszystkich!!! Ja sama mam trochę tych naklejek chociaż nie zbieram tego na miska. Robie zakupy to dostaję. Oddaje je koleżance ktora zbiera dla dziecka bo ono chce i tyle! Dla dzieci to frajda

Gość gość
A po co je zapoznawac ze zdrowym żywieniem?W domu i tak 90 procent matek karmi dzieci syfem a babcie są jeszcze lepsze,uwazaja ze grube dziecko to zdrowe dziecko i pasą jak mogą,kiedys słyszałam jak dwie takie sie pluły,że synowa jednej z nich daje dziecku za duzo warzyw.paranoja,trzeba uswiadomic rodziców najpierw