Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

czy wy płacicie rachunki w terminie?

Polecane posty

Bo ja nie płacę abonamentu za telefon w terminie. Np. mam termin do dziś, a zapłacę dopiero w poniedziałek ;( boję się trochę z tego powodu

ostatnio dodali mi odsetki za niewpłacenie w terminie w wysokości 4 grosze. Orientujecie się po jakim czasie mogą zablokować numer?

Gość gość
Ja za telefon place zawsze miesiac pozniej.Np.mam termin zaplaty do 17 miesiaca a place 10/11 nastepnego miesiaca.Kiedys mi powiedzieli,ze musze sie zmiescic w miesiacu,po miesiacu czyli 17 nastepnego miesiaca wylaczaja telefon.

Gość gość
Tel w t-mobile wyłączają miesiąc i tydzień po. Chyba, ze do nich zadzwonisz lub przejdziesz się do salonu, ze zapłacisz w po tym terminie to wstrzymaja blokadę. Jeśli chodzi o mnie za tel zawsze płacę w terminie choć kiedyś spoznaialam się za każdym razem.

Gość gość
ile ty masz lat studzia bo widać strasznie dziecinna jesteś

Gość Studzia
25 lat

Gość prawictwo pospolite 152
rachunki zawsze płace w terminie Raz to chcialem ze caly rok zaplacic z góry , ale mama mówi ze nie będzie im dawałe pieniedzy

Gość prawictwo pospolite 152
ze jak zaplacilbym im od razu , to nie będą walczyć o klienta.. Nie bedzie obnizek

Gość gość
Ja w sumie nigdy nie place na czas zadnych rachunkow.I tak najpierw wysylaja wezwanie do zaplaty,wiec troche tego czasu jest.Autorko nic sie nie stanie jak zaplacisz pare dni pozniej.