Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ej kafeteriusze kim jestem czemu mnie nie lubicie ???

Polecane posty

Gość gość
ja cie lubie

Gość czemu jesteś taki odpisz
Bo jesteś: 1.hejterem 2.złośliwym trollem 3.spamerem 4.masz autyzm 5.g****o masz w g*****e byłeś i g****o widziałeś a przechwalasz sie prawie jak Dash Rysiu 6.trzymasz psa i małe kotki na usyfionym podwórku

Gość gość
Nie mam autyzmu po pierwsze po drugie zrozum ze codziennie przez wiekszosc dnia pies biega luzem ma Bude wode jezdzenie chrupki a Zima spi wraz z kotami w domu przy piecu Chyba lepiej wiem. ps skąd wiesz ze goofno widzialem ja w wielu fajnych miejscach bylem w całej polsce wiele rzeczy zwiedziłem zrozum ze zakopane to nie jedyne miejsce w gorach gdzie jezdze ja byłem w wielu wielu wielu gorach po czeskiej stronie równiez...

Gość gość
Po drugie często jestem w kinach teatrach operetkach we wrocławiu w dziecinstwie do zoo jezdziłem do muzeum I wielu fajnych rzeczy bylem w parku rozrywki ps ty nawet nie wiesz Ile ja na własnych nogach szczytów zdobyłem nie tylko w tatrach zrozum mam dopiero 18 lat ps a ty wymagasz bym juz wszystko na swiecie zwiedził I widział tak?

Gość gość
Po trzecie ja bede kiedyś jezdzić na zagraniczne wakacje rodzice mają własną firme I skoro kasy I ojciec mi na przyszły rok wycieczke autokarem do hiszpanii wykupi przynajmniej po drodze wiele zwiedze a Zima do cioci do niemiec jade...

Gość gość
Aha I po hiszpanii jeszcze latem w góry do wisły jade durniu

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Obejrzałam masz głos jak pedał

Gość gość
Nie jak pedał tylko jak j****a chora na głowę c***a!!

Gość gość
On ma autyzm

Gość idź stąd wreszcie
Nie odniosłeś się do punktów dotycząch hejterstwa trollowania i spamowania a to najważniejsze zarzuty i za to Cie nienawidzę P.s.opuściłeś kiedyś Europę? Leciałeś samolotem? Nie? To w g*****e byłeś i g****o widziałeś

Gość gość
Opuszcze kiedyś Europe idioto zrozum to chce poleciec do USA czy do kanady albo obydwu z nich zrozum w lutym mam 19 lat zrozum ze nie mozliwe wszedzie być w tym wieku pojade do kanady USA oraz do egiptu itd zrozum to kiedyś to zrobie zrozum to a ty liczysz ze w tym wieku juz zwiedze cały swiat tak? Ps nie spamuje rozumiesz dlatego ze zakladam własne tematy na ktore nikt ci nie kaze włazić proste?

Gość gość
Ps a to wy jestescie hejterami nie ja ja sie idioto tylko bronie rozumiesz wy mnie atakujecie ja tylko sie bronie I odpieram ataki kiedyś sobie do USA polece mam za niedługo 19 lat wiec mam jeszcze czas Co dlatego ze jeszcze nie zdążyłem wszystkiego zwiedzic za to tez mnie nienawidzisz?

Gość gość
I jeszcze jedno gościu "idz Stad wreszcie I on ma autyzm Co widzieliscie na filmiku?

Gość gość
No gdzie jestem na tym filmiku?

Gość gość
odpisz

Gość gość
Spamujesz bo wklejasz pierdy o swojej wsi w większość tematów. W moje tematy o czarnej wdowie też wklejałeś. Nie kłam więcej Nie wchodze w linki z kafe boje sie wirusów 16:00 on tylko hejterom odpowiada normalnych ignoruje bo to przygłup jest bez szkoły

Gość gość
przecież Namysłów nie jest wsią tylko miastem z prawami miejskimi z 1249 roku zrozum to ps a ten filmik w tym temacie nie był nagrany w namysłowie tylko we wrocławiu nie wierzysz że ten powyzszy filmik w tym temacie nie jest nagrany w namysłowie tylko we wrocławiu to kliknij to sie przekonasz nie ma tam wirusów

Gość gość
Wejdź w ten filmik z 15:55 zobacz cały to filmik z wrocławia nie wierzysz ze z wrocławia to obejrzyj to sie przekonasz

Gość gość
Ludzie nie wchodźcie w link to jest obrzydliwy zoofilski horror

Gość nie nigdy
seks z psem???

Gość gość
Nie ma tam nic z zoofilii nie wierzycie to nic strasznego to wrocław