Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem coś z tego może być?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu kręce z pewną dziewczyną. Ostatnim razem spotkaliśmy się i było wspaniale ale mówiłem się z nią po wielkich trudach bo 1,5 mc nie miała czasu, ale jak pisałem było cudownie i nawet się kochalismy (Zresztą nie pierwszy raz). A teraz podziekowalem jej po spotkaniu pisząc ze było cudownie dopisała mi za 2 dni ze też się jej bardzo podobało. potem napisałem znów ze nie mogę się doczekać kolejnego spotkania i mam nadzieję ze niedługo się spotkamy a ona odpisala " ja też mam nadzieję. W najbliższym czasie nie wiem jak będzie u mnie z czasem ale zobaczymy. pozdrawiam i miłego weekendu ;)". waszym zdaniem ona mnie bywa czy sam nie wiem co o tym myśleć?

Gość gość
zwyczajnie nie ma czasu inaczej byś się z nią nigdy nie spotkał a zwłaszcza nie po bzykał

Gość gość
Tak tyko ona znowu pisze ze nie ma czasu i się zastanawiam czy jej W ogole zalezy

Gość gość
Pewnie ma Cie tylko do sexu :D

Gość gość
ojej pewnie ma robotę studia albo jakiś projekt czemu wy faceci zawsze macie głupie podejrzenia mój ojciec też tak miał do matki a ta sobie maseczki w jeden dzień robiła i wiadomo jak wyglądała i nie chciała żeby w ten dzień ojciec do niej przyłaził to zaraz on miał jakieś tam wyobrażenia że ma innego że go zdradza i na złość do niej przylazł i mało na zawał nie padł ale i tak się z nią chajtnął weź facet na luz :O