Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwał, ale dokucza mi wciąż.

Polecane posty

Gość gość

Czy wy potraficie wytłumaczyć mi zachowanie faceta około trzydziestki. Byliśmy razem rok, jeszcze tydzień temu bylo cudownie. Zerwał kazal mi wszystko usunąć wykasować nie odzywać się do jego rodziny znajomych wspólnych. Obraża i zachowuje się jak dziecko.

Gość gość
czemu zerwał i w jaki sposób ci dokucza bo prośba bys usunęła kontakty do jego rodziny jest normalna skoro teraz będziesz kimś obcym

Gość gość
bo to frajer. nie takich sie przezuwalo :D

Gość gość
Jest taka opcja bloku w telefonie i na wszystkich portalach, uzyj jej

Gość gość
Nie wiem czemu, pytam a on " bo tak, nie kocham Cię" jego rodzina jest tym zaskoczona bo byłam dla nich bliska, i byli pewni że razem będziemy, mówią bym się nie martwiła że on sam nie wie czego chce, że dużo mówi mało robi. Pytałam prosiłam o rozmowę o wyjaśnienie a on bym mu dała spokój. Nie potrafi określić. Każe mi usunąć wszystkich znajomych których poznałam będąc z nim jak i jego rodzinę z FB. Ja milcze nie reaguje i nie mam zamiaru robić tego bo mam dobry z nimi kontakt a oni że mną i wspierają mnie.

Gość gość
Planowaliśmy wspólnie wyjazd, wiele rzeczy ostatnio poruszylam ten temat mówiłam jak się cieszę że go mam że mamy plany i wtedy się zaczęło że musimy się pożegnać a dalej to co wyżej napisałam. Radzą mi ignorować milczeć robię tak choć trudno może przemyśli swoje zachowanie.

Gość gość
On to moze sobie duzo chciec ... Jego usun. Pewnie kreci z jakas gwiazda , ale jeszcze nie jest pewien czy beda razem oficjalnie, i moze skonczy z jakas patola, wiec tak piertoli , ze masz usunac waszych wspolnych znajomych i rodzine.

Gość gość
Co ja mam teraz robić, jak się zachowywać? Ciężko mi. I wciąż mam nadzieję że mu się odmieni.

Gość gość
17:20 Chcesz faceta, ktory tak cie traktuje ? :P Dajesz po sobie jezdzic jak po lysej kobyle. Ja bym zrobila wszystko odwrotnie co on chce i usunela jego. On sie z toba nie liczy, nie szanuje cie, wiec ty tez nie rob tego, czego on sobie zyczy.

Gość gość
Tak właśnie myślałam i miałam zrobić ale chciałam się wyglądać i usłyszeć opinii osób trzecich. Dziękuję.