Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheOnlyOne

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość TheOnlyOne

cześć :) zzerza mnie ciekawość i stres, więc muszę się kogoś poradzić. 04.10 miałam ostatnia miesiączkę. teraz powinnam mieć 03.11, ale nadal jej nie mam. cykle mam co 27, góra 35 dni. czasami przy większym stresie trwają 42 dni. do tej pory miałam tylko jeden dzień, w trakcie którego odczuwalam PMS. testy wychodzą negatywnie. żadnych objawów typowo miesiaczkowych nie mam i nie miałam. nawet jeśli cykl trwał 42 dni, to od dnia spodziewanej miesiączki czułam, że ona będzie. byłam u ginekologa i stwierdził, że mam delikatnie napuchnieta macicę, co może zwiastować bardzo wczesna ciąża, albo okres. czasami delikatnie pobolewa mnie brzuch. w pracy, kiedy muszę coś dzwignac, potrafi kuc w okolicach macicy. dzisiaj boli mnie cały dół brzucha i nawet koszulka, która ociera mi się o piersi strasznie podrażnia sutki. wczorajszy test też negatywny.. wynik z bety dopiero w poniedziałek. jak myslicie, ciąża czy coś innego? moja mama i jej mama, czyli moja babcia miały mięśniaki i trochę się boję..

Gość gość
Lekarz nie wie a ty myślisz ze tu na forum są wróżki czy co? Musisz poczekać innej opcji nie ma. Daj na luz.

Gość gość
Jo daj ze na luz test powinien wyjsc