Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie szanuje czarnoskórych i azjatow

Polecane posty

Gość gość

Nie szanuje czarnoskórych i azjatow

Gość gość
Są innej rasy miejsce czarnych jest w Afryce a Chińczyków w Azji ponoszą się u nas w Polsce , wyrywaja laski a dzieci się rodzą czarne

Gość gość
Masz pretensje do czarnych facetów, że chcą uprawiać seks z białymi kobietami które chętnie im dają? Hahahaha... Pewnie sam się ślinisz na widok atrakcyjnych Azjatek czy gorących Latynosek

Gość gość
Niech w*********ja do Azji tam ich miejsce a nie handlują chinszczyzna, są nie mili i ponoszą się ostatnio szedł jeden mowie pink pan ciong nawet się nie odezwał , albo kiedyś powiedziałem do małego murzynka w*********j brudasie a on stał i się popłakał haha a jaki obsrany

Gość VladimirBuntić
"Niech w*********ja do Azji tam ich miejsce a nie handlują chinszczyzna, są nie mili i ponoszą się ostatnio szedł jeden mowie pink pan ciong nawet się nie odezwał , albo kiedyś powiedziałem do małego murzynka w*********j brudasie a on stał i się popłakał haha a jaki obsrany" Śmiem wątpić, że wszystko co mówisz to stek bzdur xD Napewno jesteś zwykłym zakompleksionym prawiczkiem co nigdy nawet za rękę nie trzymał kobiety hahahaha ;)

Gość gość
Dokladnie hahha pewien to, że przyjeżdżają same czarne i skosnookie kobiety to byście nie mieli nic przeciwko hahaha niech przyjeżdżają murzyni mają duże pałki i są 100 razy bardziej mówcy od typowego polaczka .

Gość gość
Czemu tak myślisz ? nie lubię azjatow i murzynow i chu.j gnoje słabszych

Gość gość
Warto dodać że zabierają nam polakom prace .... tez nie przepadam za ciemna karnacja

Gość gość
A i inteligencją czarnuchy nie grzeszą oni wszyscy glupiutcy z tej Afryki bez szkoły warto dodać ile Europa im pomaga tym Haiti to niech tam siedzą

Gość gość
Pracowałem z arabusami i czarnuchami, i powiem, że większość nie pasuje do wysoko rozwiniętej kultury europejskiej (ale nieliczni tak, ale nieliczni) W Warszawie miałem i mam do czynienia z Azjatami, Chińczykami i Wietnamczykami i gadacie, że są inteligentni? Raczej głupi i tępi. Nawet języka nie potrafią opanować, ale jak już opanują (głównie dzieci) to już lepiej by było, aby się nie odzywali, bo są wychodzi ich debilizm.

Gość gość
Masz pretensje do czarnych facetów, że chcą uprawiać seks z białymi kobietami które chętnie im dają? Hahahaha... Pewnie sam się ślinisz na widok atrakcyjnych Azjatek czy gorących Latynosek x przynajmniej mamy gust i nie slinimy się do małpiszonów 🖐️