Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Województwo Opol

Mieliście rację przyznję sie P.s.mam autyzm

Polecane posty

p.s.wyrzucili mnie ze szkoły specjalnej w tym roku

p.s.nigdy nie byłem we Wrocławiu ani w Zakopanem p.s.przebywam na oddziale zamkniętym

Gość gość
Namysłów wojewodztwo opol dobrze wiesz ze to nie ja napisałem ten temat tylko ty widziałes filmiki I dobrze wiesz ze bylem w zakopanem I często jezdze do wrocławia ps zrozum to ps nie chodziłem do szkoły specjalnej ani nie mam autyzmu czemu piszesz Jako ja skoro dobrze wiesz ze to ty napisałes ten temat i ze to nie ja założyłem ten temat tylko ty wiec o Co ci chodzi skoro wiesz ze to ty założyłes ten temat

Gość gość
I tymi wpisami w tym temacie to ty udowodniłeś ze jestes upośledzony nie ja Bo ty ten temat założyłeś I dobrze wiesz ze te dwa pierwsze WPISY są twoje nie moje wiec po Co ma na celu te dwa pierwsze wpisy skoro dobrze wiesz ze to ty napisałes te wpisy nie ja I ze nie są moje tylko twoje wiec Jaki to ma sens je pisac skoro wiesz ze to ty zrozum często jestem we wrocławiu

Gość gość
Ps to ty udowodniłeś ze jestes upośledzony I nie normalny Bo dobrze wiesz ze to ty ten temat założyłeś wiec Jaki to ma sens pisac niby ze mna jako ja skoro doskonale wiesz ze to ty napisałes nie ja

Gość gość
i gościu od homocwela i nawet nie potrafisz sie przyznać ze nicki ratujmy aresa z niewoli kot gargulec czy ukradzione niebieskie nicki takie jak mateusz kołbuc namysłów województwo opolskie kawosz 95 misio 6 to sa twoje ty doskonale o tym wiesz ze to twoje bo w różnych miesiącach niby przypadkiem nawet dwa tygodnie temu mi je ukradłeś dobrze wiesz i ja wiem ze to twoje nawet nie potrafisz sie do tego przyznać głupku

Gość gość
a i dzisiaj ukradłeś mi w tym temacie powyżej nick tak jak tamte które na niebiesko zarejestrowałeś przypadek? nie ja w przypadki nie wierze i wiem ze to ty ty nawet nie potrafisz sie przyznać ze to ty przyznaj wreszcie