Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką biżuterię nosicie, lubicie?

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem książkową choinką - lubię duże wisiory i kolczyki. Zawsze mam przynajmniej 3 pierścionki :) Nie lubię delikatnej biżuterii i właściwie takiej nie noszę, a jak już to w zestawieniu z czymś innym (np. małe srebrne kuleczki za większymi kolczykami). Do tego lubię dusiki wszelkiego rodzaju. Jak jest u was? :)

Gość gość
Ja tylko zegarek i okulary.

Gość gość
nawet nie pomyślałabym o tym jako o biżuterii :P

Gość kalinkadd
ja nie lubię biżuterii, przytlacza mnie. Jedynie zlota bransoletka i obraczka. No i okulary- dla mnie sa nawet wieksza ozdoba niz bizuteria- lubię oryginalne ksztalty. Ostatnio znalazlam fajne tutaj; http://czteryoczy.pl/ray_ban

Gość gość
spamiarze :|

Gość gość
Lubię duże kolczyki ,najlepiej koła i duży zegarek ,taki bardziej w męskim stylu.słodko-pierdzące ozdóbki z cyrkoniami i w różowych kolorach nie są dla mnie.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Tez bardzo lubie bizuterie...mam wszystkiego po trochu; lancuszki,pierscionki,bransoletki,kolczyki. Jestem przyslowiowa sroka,ktora uwielbia swiecidelka....ale nie lubie stylu choinki,tylko minimalizm...skromniej a lepiej.:)

Gość gość
Jesli o mnie chodzi to lubię biżuterię z naturalnych metali. Ze srebra czy ze złota. Chodzi tutaj o to,że przyzwyzajam się do poszczególnych dodatków.A niestety sztuczna biżuteria bardzo szybko czarnieje i robi się brzydka :( Jesli poszukacie biżuterii w sklepach internetowych to okazuje się,ze wcale nie jest tak drogo: http://sklep.arlekin.design/59-bizuteria-zlota Mozecie zajrzeć sobie na przykład tutaj. Pierścionki są tam już od 300 zł ( i to ze złota....).