Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można mieć średnie wykształcenie i nie potrafić rozwiązać całki

Polecane posty

Gość gość

Polska edukacja jest na dnie. Tylko nauka wierszy na pamięć

Gość gość
kiedy dorosniesz i obys na tyle zmadrzala, ze z tej twojej terazniejszej licealnej wszechwiedzy z zazenowania przymkniesz oczy, wroc i powiedz mi do czego (jesli nie bedziesz studiowac matemtayki) przyda ci sie ta calka :)

Gość gość
Ja w szkole średniej nie miałem całek a było to renomowane liceum ogólnokształcące, dokładnie 15 lat temu

Gość gość
Całka to nic ale jak można nie znać wszystkich dopływów Wieprza.

Gość gość
tez tego nie rozumiem :O przeciez to rzeka wlasnego kraju, na litosc Chrystusowa! mieszka tu czlowiek cale zycie, wie gdzie lezy Waszyngton i Taj Mahal, a nie zna doplywow wlasnych rzek, ba! nawet wszystkich rzek :O i jezior! i ich glebokosci! oblicz sobie ta calką glebokosc Dobskiego, zebys sie nie utopila kiedys! 😡

Gość gość
jak znajdziesz swoją pierwszą i kolejne prace -jeżeli znajdziesz. to wróć tu i daj znać jak zareagowali na rozmowie kwalifikacyjnej gdy się pochwalilas ze całki umiesz rozwiązywać :) żenada

Gość gość
nie użyłam całki przez 30 lat ,co jest??? jaja ktoś sobie zrobił z tą nauka

Gość gość
Żenujący temat ;-) ale na pociechę autorko dodam,że powinnaś mieć pretensje nie do ludzi a do MEN bo tylko w Polsce jest taki system nauczania, że dzieci poznają historię USA, Francji, Anglii itd. ,uczą na pamięć prezydentów i stanów USA ,poznają budowę pantofelka , stolice afrykańskich państw a nie znają dopływów polskich rzek i nie potrafią poprawnie napisać listu, podania czy zaprezentować na ustnej maturze...amerykański nastolatek nie wie dokładnie gdzie leży Polska ale w wieku 16 lat ma pomysł na własny biznes i zero problemów z pewnością siebie i autoprezentacją.