Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ceronika

Usunęłam ciążę i nie żałuję

Polecane posty

Gość Ceronika

Tydzień temu usunęłam ciążę w 9-tym tygodniu na Słowacji. Mąż pracuje za granicą, dwa miesiące temu przyjechał na kilka dni i to wtedy zaszłam w ciążę. On nic nie wie o tym co zrobiłam i lepiej niech tak zostanie. Ja nie mam żadnych wyrzutów sumienia i polecam jeśli któraś kobieta ma wątpliwości to nie warto się przejmować. Zabieg jest bezbolesny i szybki.

Gość gość
Chuj nas obchodzi twoje skrobanie.

Gość gość
a możesz powiedzieć ile to kosztuje i jak zorganizowałaś to wszystko? Znalazłaś klinikę? lekarza? osobiście się tam umówiłaś czy to była jakoś zorganizowana akcja? jeżeli tak to jak można znaleźć kogoś kto to organizuje.

Gość gość
dobrze zrobiłaś, szkoda tylko że twoja stara nie zrobiła tego samego

Gość gość
Jak nie zalujesz to dobrze. Szkoda że maz mąż nie dostał prawa głosu. Dziwne macie podstawy małżeństwa.

Gość gość
dobrze zrobilas usuwajac i dobrze ze nie powiedzialas mezowi , pamietaj ze jak facet zostawia zone i dzieci, czy ciezarna partnerke to tez sie jej o nic nie pyta tylko ma w d***e faceci tak maja ze swoje zyciowe decyzje zawsze podejmuja sami w sposob egoistyczny wiec ty tez masz prawo dzialac tak samo

Gość gość
Poczekaj to dopiero tydzien czasu. A ze musisz sie wygadac****iszesz o tym na forum to juz o czyms swiadczy. Myslisz o tym. A po drugie jak mozna zabic wlasne dziecko bez zgody ojca dziecka. Karma wraca.

Gość gość
Nie musisz sie tlumaczyc. To jest tylko Twoja sprawa. Chcialabym tylko żebys na przyszlosc się zabezpieczala. Zeby nie traktowac aborcji jak antykoncepcji a decydowac się na nią w ostatecznosci.

Gość gość
Żal mi takich kobiet pozbawionych uczuć

Gość gość
A ja usunelam i zaluje

Gość gość
Ruchoaj się dalej i skrob się

Gość gość
widać ze nic w życiu nie masz i do niczego nie doszłaś, skoro się chwalisz czymś takim...głupiutka jesteś, aż mi ciebie żal...:|

Gość gość
Ona sie nie chwali tylko gra wam na nosie i widac po wpisach skutecznie niektorym cisnienie podniosla