Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopiec z dlugimi wlosami

Polecane posty

Gość gość

U sasiadow jest czterolatek Tobiasz dziecko z piekla rodem. Sliczny chlopiec z dlugimi lokami ktorych ponoc nie pozwoli sobie obciac. Wczoraj zobaczyla go 1-wszy raz moja tesciowa i powiedziala do niego dzien dobry dziewczynko jak masz na imie. Maly wpadl w szal, rzucil w nia kamieniem, przeklinal kopal mnie, tesciowa i swoja matke jak go chciala zabrac. Ona przepraszala i mowila ze on tak zawsze reaguje jak ktos nazwie go dziewczynka. Po cholere takie dlugie wlosy u czterolatka.

Gość gość
Też tego nie rozumiem. Chłopak to chłopak i dla mnie powinien mieć krótkie włosy. Długie włosy to bardziej pasują dla dziewczynki.

Gość gość
To zależy jakie długie. Moj nie ma krótkich, mniej więcej za uszy, ale widać że to chłopiec. Widziałam kiedyś chłopca o delikatnej urodzie, blond długich włosach związanych w kucyk.. Byłam pewna na 100 procent że to dziewczynka.

Gość gość
Mój 3,5 latek ma włosy do ramion. Ma chłopiecą urodę; dodatkowo ubieram go tak żeby nie było wątpliwości :) Lubimy te włosy.

Gość gość
akurat długość włosów w przypadku tego dziecka jest najmniej istotną. bardziej by mnie martwilo jego dzikusowate zachowanie i zero kultury.

Gość gość
Ja kiedyś szłam ulicą, patrzę z naprzeciwka idzie mama z dzieckiem. Dziecko to miało włosy jasny blond gdzieś do łopatek. Pomyślałam sobie, jaka śliczna dziewczynka. Gdy przechodziłam obok, ku mojemu zdziwieniu mama powiedziała do dziecka: "Choć Oskarku, pójdziemy w tę stronę." :D :D

Gość gość
:D Imię nie zawsze jest wyznacznikiem :D Ja do syna mówię czasami Olusia (to Aleksander); to dlatego, że on jeszcze czasami myli końcówki i mówi "zrobiŁAM, umyŁam"a mnie to śmieszy.

Gość gość
Kwestia gustu. Mnie sie podobaja dluzsze wloski i chlopcow.

Gość gość
smieszy Cię ze dziecko myli końcówki i utrwalasz mu niepoprawna wymowę zmieniając jego imię na żeńskie?współczuję dziecku matki troglodytki...

Gość gość
długie włosy u chłopca są wyrazem chęci posiadania przez matkę córki. Ale jest to straszna głupota i wielka krzywda dla dziecka.

Gość gość
też nie cierpię długich włosów u chłopców :O A ten chłopak to jakiś dzikus swoją drogą. Skoro wygląda jak dziewczynka to się dziwić, że go za dziewczynkę biorą. Niech m u te włosy zetną i ubiorą jak trzeba. Problem się skończy.

Gość gość
No jak to .. sciąc ? A gender ? :P Nie mozna dziecku plci narzucac ! Ono sobie same wybierze ! jak mozecie tak traktowac dziecko, zero szacunku ! To maly człowiek, a nie wasza własnosc by mu mówic ze jest chłopcem/ dziewczynka ! :P :D :D :D