Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To chyba nie jego dziecko!!!!co zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Hej,mam dobrych znajomych ktorzy maja 3 dzieci,ona ciemnowlosa i brazowe oczy on czarne wlosy i czarne oczy.dwojka pierwszych dzieci wyglada jak oni czyli ciemne wlosy i ciemne oczy,a ostatnia corka 3 letnia ,zupelnie biale wlosy i bardzo jesne niebieskie oczy.Jak to mozliwe?moze to nie jego dziecko?ale az tak glupio zapytac po kim mala taka jest.

Gość gość
Ja bym pewnie badania na ojcostwo zrobil,a nie mozesz delikatnie tego zasugerowac?

Gość gość
No tak troche glupio,bo on poza zona swiata nie widzi,i potem bedzie ze sie wtracam

Gość gość
No i sie nie wtrącaj to ich sprawa

Gość gość
No a mnie ciekawi jak niby ojciec nie widzi tego?przeciez to logiczne ze zdradzila.Albo facet glupi albo slepy.

Gość gość
Może to albinoska, a ty już snujesz teorie spiskowe.

Gość gość
Banda niedouczonych debili -podstawowe prawo dziedziczenia w genetyce sie klania -wez sie lepiej za ksiazke obrzydliwa plotkaro...:O

Gość gość
Moj maz blondyn o niebieskich oczach, rodzice obydwoje z ciemnymi wlosami. Ma geny po dziadku. Moze sie tak zdarzyc ze gen niebieskich oczu i jasnych wlosow jest u rodzicow jako recesywny, dominujace sa ciemne oczy i ciemne wlosy ale statystycznie jedno na 4 dzieci moze sie urodzic o jasnych wlosach i oczach.

Gość gość
niebieskie oczy i blond włosy to geny recesywne dziecko takie może być choć rodzice i rodzeństwo inne jest trzeba popatrzeć na rysy twarzy budowę ciała jeżeli jego to powinno choć trochę być podobne chociaż nie koniecznie bo moja kuzynka ma córkę klona siebie i w ogóle z wyglądu nie podobna do ojca ale za to charakter ma jego

Gość gość marza
To nie jest tak ze dzieci sa podobne do rodzicow zawsze. Pewnie dziewczynka jest podobna do ktoregos z dziadkow lub pradziadkow a ty siejesz propagande. Co Cie wogole obchodzj to autorko jesli cos takiego zasugerujesz zniszczysz zycie calej tej rodzinie.

Gość gość
dziecku zrobisz kszywde jak bedziesz nos wtykac komus do dvpy, lepiej zajmij sie swoimi dzieciami a jak niemasz to se zrob .:-P