Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Przez rodziców wstydzę się pokazywać z chłopakiem, wychodzić z domu z kimś.

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i okropny problem. Moi rodzice wychowali mnie w bardzo dziwny sposób. Dla nich okropnym wstydem było wychodzić z psem na spacer po za podwórko - Bo stara panna z pieskiem i sto innych powodów (a miałam wtedy 15-19 lat). Jak przyprowadzałam jakiegoś chłopaka to też dla nich wstyd było z nim wyjść bo coś tam.. najczęściej chodziło o wygląd. A to, że brzydko się ubiera, a to, że długie włosy jak dziewczyna, że świński blond ma. Tak długo jechali mi po głowie z tym wstydem, że w końcu naprawdę zaczęłam się wstydzić. Resztę partnerów tak jakby ukrywałam przed nimi. Ale to poczucie wstydu zostało. Teraz mam świetnego mężczyznę z którym jestem już prawie rok i jak tylko go zobaczyli to zaczęła się batalia. Twierdzą, że zle razem wyglądamy bo on jest wyższy ode mnie tylko o 2 cm. Cały czas mówią, że to komiczne bo nie dość, że on wydaje się takiego samego wzrostu co ja to jeszcze jest szczupły a ja przysadzista.. Nigdy wcześniej nie myślałam o tym w taki sposób. Mi podoba się on fizycznie i z osobowości i nic mi z nim nie przeszkadzało i nigdy się go nie wstydziłam. A teraz cały czas mam to w głowie.. I zaczynam się wstydzić z nim wychodzić publicznie, cały czas przypomina mi się jak rodzice mówią, że zle razem wyglądamy itp. Jak mam to usunąć z głowy? Jak sobie z tym poradzić? Wstydziliście się kiedyś swojego partnera czy bycia z nim? Dodam, że nie da się z nimi rozmawiać o tym a ja wyprowadzam się za ponad rok na swoje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować