Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko ja mam chude dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jak tak patrze na inne dzieci to mi sie wydaje ze moja coreczka jest taka drobniutka ze szok wszedzie takie pucate co one jedza ? :(( moja ma 16 mies i wazy 8,5 kg jestem zalamana niczym nie moge ja podtuczyc ... Je tak sobie rano platki z mlekiem ok 200 ml potem jakis ryz z jablkiem tez tyle zupka ok 200 ml drugie danie mniej a potem jakis owoc lub jogurt na noc 200 ml mleka nie wiem czy dobrze ja karmie ...wiecej nie chce wyniki ma ok ale chuda jest a ja nie mam pomyslu jak ja podtuczyc :((

Gość gość
Nie martw sie, to juz chyba taka uroda, ewentualnie poszukaj moze jakichs jadlospisow, a rozmawialas z pediatra? Moze porozmawiaj. Ja bylam chudzielcem, troche tez niejadkiem, do tego stopnia, ze rozne babolce pytaly mojej mamy co ja jestem taka chuda, chyba nic nie jem:O Akurat grubym dzieciom nie ma czego zazdrosic, otluszczone organy, pozatykane zyly, cukrzyca itp.

Gość gość
A po co chcesz podtuczac? zamierzasz ja ubić na święta? mój syn na 1,5 roku miał 80cm wzrostu i 10kg wagi, dziś ma 6 lat, 124cm i 18 kg wagi. jest szczupły, zdrowym i szczęśliwym dzieckiem.

Gość gość133
Hej moja ma 2 latka i wazy 10.5 kg. Rozwija sie, rosnie jest wzrostowo jak inne dwulatki, jest wesolutka tylko taka drobniutka. Tez sie troche na poczatku martwilam ale przestalam

Gość gość
Moja córcia genetycznie po mnie jest wysoką chudzinką . Ma prawie 6 lat, 120 cm wzrostu i 18,5 kg. Wcina za troje i to najważniejsze. Wiadomo, ze chciałabym aby ważyła o te 2 kg wiecej , ale taki ma metabolizm.

Gość gość
A po co chcesz podtuczac? zamierzasz ja ubić na święta? Xxx :D:D:D made my day

Gość gość
Moim zdaniem wcale mało nie je.Wręcz przeciwnie.Jeśli wyniki ma w normie, to widocznie taka jej uroda.Może po prostu jest bardzo aktywna i szybko spala.Nie każdy maluch musi być pyza.

Gość gość
Wagą mieści się w siatkach centylowych. Ale jeżeli się martwisz to jakie badania robiłaś? Sama morfologia mało mówi. Poziom witaminy d był robiony? Obecność pasożytów? A co do diety to mało opisałaś, ale to co mogę poradzić to skup się żeby przemycać sporo żelaza i witaminy c.