Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co trzeba zrobic aby malzenstwo naprawde bylo udane

Polecane posty

Gość gość

Co???

Gość gość
Wypiąć pupę i akceptowac seks analny. Moz facet to uwielbia:)

Gość gość
dobrać się pod względem potrzeb i oczekiwań

Gość gość
gdzies slyszalam ze chlop ma miec puste jaja i pelny zoladek

Gość gość
Trzeba sie odpowiednio dobrać.

Gość gość
Najbardziej trwałe są małżeństwa, w których kobieta podporządkowuje się mężczyźnie. Wtedy zgodnie z jego oceną, jest to udane małżeństwo. Nie wiem jak z jej oceną.

Gość gość
Nie być małostkowym, potrafić wybaczać, nie oczekiwać tylko dawać. Być najlepszymi przyjaciółmi. Potrafić też stawiać granice.

Gość gość
po prostu trafić na właściwą osobę

Gość gość
Z tym podporządkowaniem to się nie da. Bo sztuczność zawsze wyjdzie. Chyba że ktoś głupi i godzi się na takie coś.

W zasadzie wszystko co wymieniliście;) No, może nie zawsze to co gość dziś napisał :P

Gość gość
Trafić na odpowiednią osobę to zaledwie początek. Wiele rzeczy trzeba robić samemu a nie pokładać nadzieję w żonie. Szczęście masz w sobie one jest partnerem.

Gość gość
Z tym podporządkowaniem to się nie da. Bo sztuczność zawsze wyjdzie. Chyba że ktoś głupi i godzi się na takie coś. x Tak niestety było i jest w wielu małżeństwach i nie ma nic wspólnego ze sztucznością, raczej z patriarchatem, tym że męska praca jest "ważniejsza" i takimi tam.

Gość gość
Przed chwilą trzymałam w łapie gazetę z artykułem na podobny temat. Specjalista twierdził, że partner nie jest po to, aby nas uszczęśliwiać, tzn. on za to nie bierze odpowiedzialności i nie możemy tego oczekiwać a raczej samemu się starać o to.

Z tym podporządkowaniem to się nie da. Bo sztuczność zawsze wyjdzie. Chyba że ktoś głupi i godzi się na takie coś. Jeśli w pewnym sensie nie podporządkujecie się sobie nawzajem, to na 100% nie wyjdzie. Ma to być jednakże szczere i dobrowolne :)

Gość gość
Jak chcesz o kogoś dbać z własnej woli wtedy jest przyjemne. Najgorsze są oczekiwania i pretensje że ktoś nie jest taki jak my sobie wyobrażamy, że powinien być. To odrębna istota która patrzy na świat nieco inaczej. Szanujmy to bo każdy przeżył wcześniej co innego.

Gość gość
Szczerosc lojalnosc uczciwosc wzajemne wspieranie sie plus dobry seks

Gość gość
Z mojej strony to wszystko bylo + wspolne i osobne hobby,czas wspolny i chwile dla siebie, a maz i tak poszedl do 8 lat mlodszej tlumaczac,ze do mnie milosc sie wypalila i zostala tylko przyjazn,a on chce znowu stracic glowe. Nie wiem czy jeszcze z kims bede i nie wiem jak ten nastepny zwiazek mialby wygladac zeby tym razem przetrwalo.

Gość gość
Potrzebna jest świadomość, że każda relacja, w tym małżeństwo, ma swój czas trwania. Poznajemy kogoś i wiążemy się po to, by nauczyć się od niego czegoś ważnego i by ta osoba nauczyła się czegoś od nas. Gdy już to nastąpi-relacja przestaje mieć rację bytu i to właśnie wtedy pojawiają się tzw. kryzysy, wypalenie. To znak, że czas zamknąć jedne drzwi i otworzyć inne. Dopóki ludzie będą się łudzić, że jakakolwiek relacja jest na zawsze, będą nieszczęśliwi.

Gość gość
lubić się :)

Gość gość
Nie wiazac sie slubem z osobami ponizej 25-28 i trafic na odpowiednia osobe.

Gość gość
polubić wady partnera ( jeżeli rażą przed ślubem później będzie tylko gorzej) i być dla siebie przyjacielem na dobre i złe. Nawet jeśli zauroczenie minie to na takim fundamencie związek przetrwa.

Gość gość
trzeba sie wiazac 25-28 bo potem jzu nikogo sie nie znajdzie

Gość gość
tego kwiatu jest pol swiatu:D

Gość gość
bzykac sie, bzykac i jeszcze raz bzykac!

Gość gość
18:22 bardzo płytkie podejście. Drugiego człowieka można poznawać całe życie. Człowiek to taki mały wszechświat jest tego więcej niż myślisz. Dodatkowo w czasie ulegamy zmianom wciąż poznajemy się na nowo. Kiedy ty odpuszczasz bo myślisz że dalej nic nie ma. Próżność, ignorancja niedocenianie Trzeba mieć otwarty umysł aby potrafić być z kimś na całe życie.

Gość gość
Rozmawiać, doceniać, szanować. Cieszyc się wspólnymi chwilami, odpuszczać drobiazgi i tzw. pierdoły. Lepiej zjeśc kanapkę , jedną na pół w zgodzie, niż wystawny obiad w pretensjach. Nie klócic się o pieniądze. Być wiernym. Kochać się i pożądać do późnej starosci:)

Gość gość
A wiecie że ja doświadczyłem czegoś takiego że miłość rośnie ? Czym dłużej jesteśmy razem tym bardziej kocham. To jest niesamowite.

Gość gość
związać z facetem który jest prawiczkiem po 30stce i za czekać z tymi sprawami do ślubu