Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrzuciłem zdjęcie modela na portal randkowy i co 50 wiadomości

Polecane posty

Gość gość

od kobiet po 5h od wrzucenia zdjęcia widać jak latacie za modelami hipokrytki

Gość gość
to tylko twój wymysł żadna kobieta nie powiedziała że nie leci na modeli

Gość gość
a ja autentyczne dalam ogłoszenie bez zdjęcia i dostałam już 54 wiadomości od facetów

Gość gość
gość dziś lecicie jak jak zobaczycie zdjęcie przystojniaka to od razu robi wam się mokro i piszecie do faceta.

Gość gość
Nawet jeśli tak jest, to co z tego? Mamy specjalnie zaniżać wymagania i spotykać się z byle kim lub z kimś nie w naszym typie?

Gość gość
gość dziś problem w tym, że wyglądacie przecietnie czy brzydko a chcecie największe ciacho z portalu takiego 10 na 10 pozdrawiam

Gość gość
a z facetami jak jest, widzicie ładna buzke i cycki i od razu wam stoi, nie jestes lepszy

Gość gość
na portalach same pasztety przecież :o

Gość gość
gość dziś no właśnie o tym piszę przecietniary czy brzydule piszą do faceta nie ze swojej ligi? od razu zobaczycie ciacho z wyrzeźbionym ciałem to robi się wam mokro.

Gość gość
i co najlepsze co chwile nowe osoby na to konto

Gość gość
piszą na to konto

Gość gość
odświeżam

Gość gość
No ale co złego jest w tym, że ktoś sobie napisze do przystojnego chłopaka? Czy to mu w jakiś sposób uwłacza? A jeśli na przykład ktoś sobie marzy o samochodzie na który go nie stać to trzeba go odrazu krytykować?

Gość gość
Poza tym to chyba nie jest twój problem że średnie dziewczyny wypisują do przystojniaków. Myślę, że nie musisz się martwić o modeli, zapewne sobie z tym jakoś radzą ;)

Gość gość
Załóż konto jako śliczna laseczka, to dostaniesz 150 wiadomości, w tym od brzydali i dziadków :D

Gość gość
liczba kobiet w Polsce w 2015 r. - 19839 tys. . Odliczając małe dziewczynki, staruszki, niewidome, bez dostępu do internetu, itd to i tak 50 chętnych to nie jest jakaś rewelacja na skalę kraju czy nawet osiedla , czy gminy No to trochę słaby ten twój model....a już wiem, przecież tobie się podobają tacy pedałkowaci i to o wyglądzie c***y...no to może w tym problem, że powinieneś modela wrzucić na gejowski, miałbyś od razu więcej chętnych

Gość gość
chłopie, ja jestem brzydka, mam nadwagę, ale za to mam wielkie cyce...wiesz ilu za mną lata:). Nawet na ulicy podchodza zeby powiedzieć ze w życiu nie widzieli takich pieknych cycków

Gość gość
gość dziś idioto bo muszą najpierw wejść na mój profil niektóre nie piszą bo nie wierzą, że taki przystojniak siedzi na portalu randkowym. Pisały niektóre że nie widziały przystojniejszego faceta na własne oczy i co robi takie ciacho na takim portalu :D

Gość gość
musi się konto rozkręcić najlepsze jest w tym, że wrzuciłem typowego metroseksualnego faceta typowego ciacha z klubu.

Gość gość
18.12 super, tylko 50 idiotek na cały kraj, to bardzo budujące

Gość gość
Piszą, bo pewnie chcą cię zamienić w ich zabawkę. To oczywiste, że wybierzemy przystojnego Pana. Na co mi brzydal?

Gość gość
jak konto będzie popularne wierze, że zacznie pisać multum kobiet bo wy latacie tylko za największymi ciachami z portalu a reszte macie w d***e.

Gość gość
musi się konto rozkręcić najlepsze jest w tym, że wrzuciłem typowego metroseksualnego faceta typowego ciacha z klubu. czyli znowu pedała w twoim guście. ty to synu masz jakieś inklinacje, może czas sie ujawnic, mniejszy stres i wreszcie życie w zgodzie ze soba

Gość gość
dałbyś zdjęcie szczeniaczka, albo kotka, to miałbyś ze 300 polubień

Gość przerost tresci nad forma
a myślałeś że jak wrzucisz modela to nikt się nie odezwie za to jak wrzucisz zdjęcie shreka to wszystkie będą pisać ? bo nie rozumiem skąd to zdziwienie. właściciel zdjęcia powinien się zgłosić do ciebie po grubą kasę.