Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z perspektywy 36 latka radze wam serdecznie.....

Polecane posty

Gość gość

korzystajcie z zycia bedac mlodzi, tj w liceum, na studiach czy jeszcze po studiach, przed 30stka. poznawajcie ludzi, podrozujcie, wchodcie w zwiazki, probujcie nowych rzeczy w zyciu, realizujcie marzenia wtedy nie bedziecie majac 36 lat zalowac zmarnowanej mlodosci :(

Gość gość
ehehehehehehee

Gość gość
najwiecej podrózy odbylam po 40tce, a ludzi poznaję non stop

Gość gość
Trochę racji masz ale życie możesz mieć nawet lepsze po tej 30-ce, 40-ce. Ja mam 38 lat i ostatnio też nieciekawie się czuję, bo jestem samotna. Ale podróże to dopiero odkryłam po 30-ce. Zwiedzilam już kilka krajów i myślę że to nie koniec. Brak mi miłości, faceta kochającego , dziecka.

Gość gość
widocznie nie nadajesz sie na zone i matke tak to ocenili faceci fajtlapa

Gość gość
primo; nie masz 36 lat tylko 37! Jesteś z rocznika '79 i już za chwilę będziesz miał 37! secundo; sam mam lat 36 i najchętniej sprzedałbym ci solidny strzał w pysk; jesteś tak wk******ający, głupi i nudny, że wcale mnie nie dziwi, że nikt nie chce mieć z tobą nic wspólnego i pozostaje ci spędzanie samotnych wieczorów i weekendów na kafe. Jesteś zwyczajnym, brzydkim nudziarzem i najzwyklejszą w świecie męską peesdą :o człowieku otrząśnij się, bo czeka cię dokładnie taka reszta życia

Gość gość
poprawka; za chwilę będziesz miał 38, czyli można powiedzieć, że masz 4 dychy na karku. A jęczysz jak niedorobiony i upośledzony 13-latek

Gość gość
poprawka. 38 lat to już prawie 40, a 40 to już chyba bliżej niż dalej do 50ki - no nie? czyli masz około 50 lat, prawie emerytura a zachciewa ci się nie wiadomo czego

Gość gość
dobre :) :) :)