Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o kobietach po 30stce które maja tylko licencjat i nie uzupelnily go

Polecane posty

Gość gość

mam znajoma która ma licencjat z jezyka niemieckiego i zaszla w ciąze potem i nie uzupelnila wyksztalcenia....teraz zaluje...bo kazdy kto ma licencjat od razu idzie na uzupelniajace a ona przy dzieciach i nie ma jak teraz isc w tym wieku...

Gość gość
Nic nie myślę . przynajmniej mają wyższe wykształcenie niektórzy ludzie i tego nie mają i zyja

Gość gość
ona pracowala kilka lat w szkolach itd..ale niestety nie zdazyla uzupelnic magistra.dziwne nie?

Gość gość
Moim zdaniem najlepiej zaczac od zrobienia kariery i ustatkowania sie, spelnienia sie zawodowo a pozniej jak juz mamy odpowiednie warunki zeby zapewnic dziecku dobre zycie to mozemy pomyslec o powiekszaniu rodziny. Ale jesli ta kobieta miala przyzwoite warunki np mieszkaniowe finansowe i wolala poswiecic sie dziecku to jej wybor. Zawsze moze jeszcxe uzupelnic wyksztalcenie, gdy dziecko bedzir starsze i nie bedzie potdzebowalo ciaglej opieki ze strony matki

Gość gość
lepszy licencjat z niem. niż mgr z humana taka prawda :-D

Gość gość
A co cie to obchodzi, żenada

gość dziś lepszy licencjat z niem. niż mgr z humana taka prawda smiech.gif To języki obce nie klasyfikują się w grupie kierunków humanistycznych? Widocznie ja, zgredzik tylko po maturze za głupi jestem :O

Gość gość
języki obce to filologia, a popularne humany to politologie scojogie admin. prawo stosunki międzynarodowe itd.

To filologia jest kierunkiem ścisłym? Coś mi tu ktoś jakąś ciemnotę wciska albo tak sobie pieprzy aby pieprzyć :P

Gość gość
co ty pierdzielisz można robić magistra. masz studia dwóch stopni, jeden nie ma nic wspólnego z drugim, chyba autorko masz dziwny ból doopy

Gość gość
Nic nie mysle. Kazdy decyduje o sobie, ma rozne cele i sytuacje zyciowa. Poza tym wykstalcenie to nie to samo co inteligencja. Kolejna kwestia jest to po co ten dyplom magistra? Czy pomoze w uzyskaniu pracy, czy ma byc stopniem do doktoratu? Jesli nie, to nie widze sensu.

Gość gość
Dodam jeszcze ze przeciez nic nie stoi na przeszkodzie przed pojsciem na studia magisterskie w pozniejszym wieku, jesli ktos ma takie zyczenie. W moim kraju zamieszkania jest to normalne, wielu z moich studentow jest po 40tce.

Gość przerost tresci nad forma
a co myślisz o kobietach które nie maja co robić więc na forach opierdalają dupę koleżankom mimo iż mają pełne wyższe wykształcenie :D ?