Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalam wlasnie przyszlą tesciową....dziewczyny co wy myslicie??czy przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Bylam dzis pierwszy raz na obiedzie u mego faceta. Jego matka to starsza emerytowana nauczycielka. To spotkanie bylo jak wywiad..o wszystko sie mnie wypytywala..o cala moja rodzine i nawet pytala czy moj brat jest zonaty i dlaczego nie.... Pytala czy jestem wierząca i czy na pewno panna....Poprostu czulam sie jak na przesluchaniu.Mój facet ją opieprzyl i widac ze wstydzil sie za nią. Najgorsze ,że obgadywala do mnie swoje dwie synowe,których ja nawet nie znam i na oczy nie widzialam ..powiedziala ,że nie sa za dobre i nie reprezentuja tak naprawde wiele swoimi osobami. co mam o tym wszystkim myslec??co wy byscie pomyslaly?

Gość gość
chora baba jak wiele bab

Będziesz miała ciężki życie z nią. Plus dla Twojego faceta, że zareagował. Ale pierwsze oficjalne spotkanie chyba zawsze przypomina rozmowę o pracę.

Gość gość
Ale to już było...

Gość gość
Współczuję . Zawsze się zastanawiałam dlaczego kobiety tak atakują teściowe ze nie mogą być aż takie złe. Ale jak widzę są. To już sądzę na wstępie, że Twoja nie będzie lepsza. Ale ciesz się, że facet chociaż Cię obronił . I nie jest pizdeczka. Ja mam teściowa do rany przyłoż.. bardziej się mną i moim losem interesuje niż moja własna matka. Czasem aż zazdroszczę facetowi ze ma w domu takie ciepło i troskliwa mamę bo u mnie tego nie było ...

Na początku się mówi, że to tylko matka mojego faceta, co to wiele zmienia, nieistotna osoba, ale ona zdecydowanie niezbyt dobrze rokuje na przyszłość i skoro robi takie numery, i jest taka urocza, przy właściwie obcej osobie, gdzie każda normalna kobieta chciałaby zrobić jak najlepsze wrażenie, a ona już w tym momencie pokazuje swoją prawdziwą naturę, to strach się bać, co będzie później. Pewnie za chwilę też będziesz synową, która nie spełniła jej oczekiwań.

Gość gość
Autorko nie słuchaj tych bab.Twoja teściowa jest starsza kobieta i ma prawo interesowac się kogo wezmie za żone jej syn.To normalne ,że matka chce wiedziec o tobie wszystko ,bys go nie skrzywdziła. Dobrze świadczy o twej teściowej fakt,że nie udaje miłej ,a jest od początku sobą.Może nie jest fałszywa. Podaj jeszcze jej znak zodiaku z ciekawości:):):):):)

Gość gość
20 57 wcale to nie jest normalne bo dziewczyna ma prawo czuć się zaszczuta a chodzi o to zeby czuła się dobrze. Poza tym powodzenia jeśli Ty na podstawie stanu cywilnego brata potrafilabys ocenić jaka ona będzie żona !! Ale co się dziwić jeśli pytasz o znak zodiaku pewnie to dla Ciebie tez wyznacznik osobowości .

Gość gość
Powiem Ci z własnego doświadczenia... Moja teściowa przed ślubem był do rany przyłóż a pózniej okazała się straszną wścibską, zgorzkniałą, alkoholiczką. Twoja chociaż jest szczera od początku. Może niezbyt taktowna ale szczera.

Gość gość
To prowo. Kilka tygodni temu był ten sam temat. Nie odpisujcie trolicy

Nie chodzi o dowiadywanie się o dziewczynie swojego syna, bo forma przesłuchania matką jest jednak powszechnie znana i pewnie sama będę jej używać, ale bardziej przeraził mnie fakt, że widzi ją pierwszy raz na oczy, a jedzie po, bądź co bądź jednak, członkach swojej rodziny. To chyba świadczy o tym, jak później będzie postępować z autorką.

Gość gość
To już było, nie podpisujcie.

Gość gość
tu autorka. NIC TAKIEGO WCZESNIEJ NIE PISALAM. DZIS PIERWSZY RAZ SPOTKALAM SIE Z TESCIOWĄ.DLACZEGO MOWICIE ZE TO JUZ BYLO???? PYTALA KTORAS Z WAS O ZNAK ZODIAKU TESCIOWEJ. MOJ FACET MOWI ,ŻE JEGO MAMA TO BLIZNIAKI.NIE WIEM JEDNAK CO TO WNOSI .

Gość gość
Ha ha ten temat już kiedyś był. Prowo!

Gość gość
wczoraj Zgadza się,jakaś nawiedzona kretynka wkleja

Gość gość
To ktory juz raz bylas na pierwszej wizycie ? Tutaj wychodzi ze co kilka tygodni. Nudne i nie powtarzaj sie.