Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tzw plastikach?

Polecane posty

Gość gość

Czyli o takich sztucznych dziewczyna typu platynowe albo czarne włosy, za mocną opalenizna, makijaż tak perfekcyjny ze aż sztuczny ,powiększanie usta itd? czasem one nawet są ładne ale jednocześnie do bólu sztuczne

Gość gość
ich sprawa, sama jestem sztuczna (aczkolwiek w inny sposób). Jak komuś się to podoba to jego sprawa, innym nic do tego

Gość gość
Nie lubię takich zazwyczaj są głupie i wulgarne. Wole kobiecość, delikatność, może mieć silny charakter ale nie być taką tepa wulgarna lalką

Gość gość
22:11 -no to wiadomo że ich sprawą i nikt im się nie każe zmieniać tylko nie o to chodziło w temacie ;)

nie podobają mi sie, nie lubię przesadnego makijażu, wystylizowania :)

Gość gość
chodziło ci o zebranie ludzi takich jak gość 22.16 - który zarzuca komuś wulgarność i jednocześnie sam używa określeń typu "tępa wulgarna lala" :D

Gość gość
a ja mam wlosy w kolorze platyny bo takie mi się podobają, ale nie uzywam zadnych pudrów i innych cudów, jedynie henna na rzesy i brwi. i co, tez zaliczam sie do plastików?

Gość gość
Wulgarnosc cec***aca sie wyzywajacym wyglądem, i/lub uzywanie wulgaryzmow czeste, a słowo tępy chyba nie jest wulgaryzmem.

Gość gość
obrażanie kogoś to również cecha osób wulgarnych, niewychowanych lub po prostu chamskich.

Gość gość
Nie obrażam nikogo bezpośrednio tylko mówię co myślę o takich osobach a to różnica

Gość gość
Też sam kolor włosów nie jest regulaale zwykle ta platyna albo czerń dopełnia reszty sztuczności... choc sa oczywiscie normalne dziewcyny on takim kolorze włosów albo są też np szatynki plastiki wiec nie jest to regula;) bardziej mi chodziło o całokształt

Gość gość
no ale co twoim zdaniem można o tym myśleć? To jest jakieś tam poczucie estetyki i albo się komuś podoba albo nie. Nic więcej nie można o takiej osobie powiedzieć.

Gość gość
Nie podoba mi się to ,znam takie dziewczyny i niektóre są fajne z charakteru i nawet wcale nie głupie bo i na studiach znam takie koleżanki ale sama wolę być zadbana ale bardziej naturalną.

Gość gość
Jak dla mnie to taka osoba wcale nie ma poczucia estetyki ale jak tak lubi..nie mam nic przeciwko farboaniu włosów, makijazowi czy nawet tipsów cy solarium alew umiarze

Gość gość
poczucie estetyki które ci się nie podoba to nadal poczucie estetyki :) Mnie np. nie podoba się mocna opalenizna, ale drugiej osobie może się nie podobać mója bladość i co, która z nas nie ma poczucia estetyki? :P

Gość gość
Plastik kojarzy mi się z tlenioną blondyną ze sztuczną opalenizną, tandetnym makijażem i kiczowatym stylem. Są kobiet, które się malują dość mocno, ale nie wyglądają tanio. Makijaż to sztuka, dobre kosmetyki swoje kosztują, dobieranie odpowiednich kolorów do oczu, karnacji, typu urody to trudna umiejętność. Nie wszystkie kobiety, które się malują to plastiki.

Gość gość
z drugiej strony nie są też naturalne

Gość gość
Mi nie przeszkadzają. Ich wygląd ich sprawa. Co mi do tego czy mi się podobają czy nie, jeśli takie dbanie o siebie je uszczęśliwia to powinny się tak kreować. Jeśli ktoś już mi przeszkadza to flejtuchy. Najgorsze są takie, które się zaniedbują, a później żalą, że nikomu się nie podobają.

Gość gość
mnie smieszą....wydają mi się takie bez klasy. Nie ma takich wśród moich znajomych, mimo że wystylizowanych piekności nie brakuje. Ważne, zeby z umiarem.

Gość gość
a ja poznałam kilka takich osób na studiach, z jedną pracowałam i w większości to bardzo miłe dziewczyny. Nie można być takim powierzchownym.