Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn i kobiet odnośnie gwałtu

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie proszę co strasznego jest w gwałcie. Zakładamy, że nie dochodzi do zapłodnienia i kobieta nie zostaje pobita, okradziona, zakładamy, że została zgwałcona przez przeciętnego faceta w nocy w ciemnej ulicy...

Gość gość
spustoszenie w mózgu, że ktoś wywołał nagły ból i odarł z czegoś pięknego, że potraktował jak przedmiot bez uczuć, jak lalkę, jak rzecz, że wszystko sprowadził tylko do jednego, żeby osiagnąć satysfakcję, czyli poczucie krzywdy, wykorzystania, zdeptania ideałów, piękna, czegoś wartościowego wbrew czyjejś woli, bez przyzwolenia?

Gość gość
Ale czy nie stanowi to dla kobiety w pewnym sensie rozkoszy? Nie doznaje wtedy kobieta przyjemności? Wg badań, spory odsetek kobiet przeżywa w trakcie gwałtu orgazm...

Gość gość
musiałbyś zapytać kobiety, która przeżyła gwałt

Gość gość
Puknij się w łeb. Jak ktoś siłą wpycha penisa do zaciśniętej, suchej pochwy, to ją porozrywa. Ogromny ból i szkody fizyczne, o psychicznych już ktoś wyżej napisał.

Gość gość
Autorze, powiedz, jakbyś się czuł, gdyby Cię sterroryzowano, grożono śmiercią, pobito, czułbyś, że Twoje życie jest w czyichś rękach? Ze ten ktoś moze zrobic co zechce? Zg****ic, pokroić, wydlubac oko, uciąć członka? Moze zrobic WSZYSTKO z Tobą, a Ty nie masz na to najmniejszego wpływu? Że ktoś Cię zniewolił? Pozbawił decydowania o sobie w całości?

Gość gość
NIE, NIE, NIE. Gwalt jest bardzo bolesny i przykry dla kazdej kobiety. Facet, ktory sie go dopuszcza jest zawsze ohydny, wstretny, odrazajacy. Tylko w glupich filmach zrobionych przez skretynialych, oblesnych facetow g**** moze uchodzic za cos przyjemnego. Trzeba byc kretynem, zeby cos takiego wymyslic, kompletnym kretynem. O ile obrazenia fizyczne z czasem sie zagoja (zawsze sa, chocby z powodu trzymania sila wyrywajacej sie osoby), o tyle g**** pozostawia TRWALY slad w psychice. Wiekszosc zgwalconych kobiet nienawidzi facetow, ma wstet do seksu, czesto przez cale zycie. Czasem zmienia sie osobowosc dziewczyny, np. z weslolej, otwartej i milej, na zamknieta, unikajaca. Dlatego g**** jest karany wiezieniem. W wiezieniu zas g****iciele sluza przestepcom wyzszej rangi, doswiadczonym i brutalnym, za... "dziewczyny" - sa regularnie gwalceni. W wiezieniach gorzej maja tylko pedofile.

No to teraz chłopcze wyobraź sobie, że idziesz ciemną ulicą, napada cię jakiś koleś, może nie jakiś oblech, taki przeciętniak. Ściąga ci gacie i wsadza swojego członka w twój tyłek. A ty, mimo woli, bo wola nie do końca kontroluje ciało, dochodzisz. Fajnie się czujesz, czy nie?

Gość gość
Albo prowo, albo psychol. Pomyśl sobie, że to ciebie przeciętny facet gwałci w nocy w ciemnej ulicy, to może zczaisz, co jest w tym strasznego (choć szczerze nie sądzę, wnosząc po twoim debilnym pytaniu).

Gość gość
Jakiś idiota prawiczek, który kobiety oglądał jak świnia niebo.

Gość gość
jak gwałt może sprawiać przyjemność. autor jest chory

Gość gość
Haze dziś Nie, nie czuję się fajnie, bo jestem orientacji hetero. Jeśli zrobiłaby to przeciętna kobieta i mojego członka wsadziła w swoją pochwę, raczej nie narzekałbym. Także liche Twoje wyjaśnienie...;)

Gość gość
Tajemnicą nie jest, że wiele kobiet fantazjuje o gwałcie... Tak, tak, pisze to kobieta.

Gość gość
fantazje o gwłacie czyli jakie ze ktoś nas gwłaci? hhhmm nie rozumiem

Gość gość
gość dziś To się przejdź ciemną ulicą, może cię kopnie ten zaszczyt i spełni się twoje marzenie.

Gość gość
mam wrażenie, że jesteś idiota który cała wiedze o kobietach i ich anatomii czerpie z p****li:O

Gość gość
fantazja o gwłacie no ja NA PEWNO NIE!!!! MASAKRA

Gość gość
Zakompleksieni faceci, pomiatani maja fantazje o gwałcie, był taki wątek gdie wypowiadały sie prostytuki. Ci który na codzień maja władze nad innymi czesto oddaja stery kobiecie w łóżku, szefowie, biznesmeni potrzebuja dominujących prostytutek.

Gość gość
Spójrzcie na gwałcicieli, pedofili wiekszość z nich to mali, pełni kompleksów odludki nie żadni towarzyscy przystojniacy.

Gość gość
Jestes p*********m idiota z reszta jak większość burakow tego forum. Serio piszesz sobie o tym jakby to k***a miała być jakas przyjemnośc dla kobiety?! Jestem mężczyzną i powiem Ci jedno na temat tego tematu: jest to psychiczne zniszczenie dla kobiety. Ty k***a nawet nie jestes w stanie sobie tego wyobrazić co przechodzi taka kobieta. Strach, panika, wstręt do siebie i nie tylko... jest tego mnóstwo. Osobiście jesli natkne sie na takiego s********a to ubije go bez skrupułów. Nawet okiem nie mrugne przy tym. To samo tyczy sie pedofilów. Zwykłe gowno które nalezy od razu utylizowac mlotem w leb. To forum to w połowie zbiorowisko idiotow zuzywajacych tlen. Nienawidzę tepych ludzi.

Gość gość
przystojniakom to wy same dajecie wiec nie musza g****ic a g**** i normalny seks to jest to samo.

Gość gość
23.17 ostro napisane. Dziękuję Ci. kobieta

Gość gość
gwałt to normalny seks :O nie wiem śmiać sie czy płakać nad takimi debilami

Gość gość
23.21 niezbadane są wyroki Opatrzności...względem Ciebie. Pilnuj się.

Gość gość
Z g****u nic nigdy dobrego nie wynika tak samo jak z innych przestępstw. Są po prostu granice, których nie należy przekraczać.

Gość gość
maskara!

Gość gość
Kurwa nie chciej mnie spotkac na ulicy glupku. Ide spac bo nie wytrzymam tego debilizmu. Ze tez takie matoly zyja na tym swiecie... Dobranoc PS: gość 23:22 nie ma sprawy ;) pisze to co czuję i co uwazam na ten temat.

Gość gość
Wstyd mi za Was kobietki. Gwałt, to nic dobrego (nie ulega dyskusji), ale pytanie autora nie było wulgarne. A niektóre z Was używają takiego słownictwa, że aż trudno mi jest uwierzyć, że po drugiej stronie siedzi kobieta. Skoro same się nie szanujecie, nie dziwcie się, ze i faceci Was nie szanują... A do autora - powstają szkody głównie psychiczne. Potrzebna jest dłuuugie leczenie, wiele godzin z psychologiem... Sama czegoś takiego doświadczyłam. Co prawda wielokrotnie kobiety wychodziły za swoich gwałcicieli, ale ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam.