Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Graaażynka bizneswoman

Słuchajcie dziewczyny jaka sytuacja. Wzięłam ukraińca do roboty

Polecane posty

Tak, narud kurfo. Skończyłam wyzśza szkołe biznesu i nie beziesz mi mnie uczyła gramatyki. Teraz się mondrzysz przez internet ale ostatecznie to ty będziesz do mnie biegała i na kolanach i prosi "Pani grażynko niech pani mi jakąś robotę znajdzie bo dziecko głodne". Wtedy już nie jesteście takie cwane :O

Co do ślubu - nie dla psa kiełbasa. Jestem kobieta z klasą z byle biedakiem po hiltonach nie latam.

Gość gość
no bardzo jesteś "mondra" i się bardzo "mondrzysz" i do tego bardzo znasz się na biznesie niczym krowa na walucie :D

Gość gość
nie wierze że takie mendy jak ty łażą po świecie :O

Gość gość
4zł/h? Nawet mi ciebie nie żal :-) Mój mąż robi tak - oferuje ukrom 15zł/h więc ukraińcy myślą, że złapali pana boga za nogi i zapieprzają za dwóch ;-) Podpisuje z nimi umowę-zlecenie ale trzyma ją u siebie. Jakby wpadła kontrola to wszystko legalnie- są umowy. Po wszystkim oczywiście kopie ich w tyłek bez zapłaty... i g****o mogą nam zrobić :-) :-) :-) I tak mamy pracowników za 0zł :-)

Gość gość
totalna sciema. Zaden Ukrainiec nie pracuje za 4 zł. W Poznaniu reklamują się fabryki że płacą 15 zł na rękę za godzinę i jeszcze obiad za 1 zł.

Gość gość
15zł/h leniwym polaczkom? Chyba w waszych snach. I to jeszcze za jakieś przykręcanie śrubek :D 5zł/h to maximum ile powinno się za taką prace dostawać 🖐️

Gość gość
marne prowo jak upowcowi nie zapłacisz to przyjdzie z kolegami i ci wp*****l zaoferują ...ale ciii bo to nasi bracia