Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka   1999

jak jednak przekonać

Polecane posty

Gość asiutka   1999

rodziców żebym mogła iść na sylwestra, bo decyzję mają podjąć w połowie grudnia. Ma zależeć od moich ocen i zachowania. Boję się,że oceny mają być pretekstem żebym nie mogła pójść na sylwestra. Co zrobić. Co zrobić żebym jednak mogła

Gość asiutka   1999
up

Gość gość
Podszyw,czy?

Gość asiutka   1999
Nie, to ja

Cześć młoda :D wprawdzie nie jestem ekspertem w tej sprawie bo tak nie miałem, ale zacząłbym rozmowe już wcześniej na początek spokojnie nic na siłe, mówiąc dokładnie kto tam będzie i co będziecie robić(oczywiscie wszystko w jak najaśniejszym świetle ale bez przesady), ale zbyt natrętna być nie możesz, możesz też próbować mówić że masz już ponad 17 lat i do tej pory wstydu im nie przyniosłaś i dobrze się sprawowałaś więc zasługujesz na jakąś nagrodę, możesz próbować też jakieś komromisu że np zaproponujesz że wrócisz max o 3 albo że będą mogli Ciebie kontrolować telefonami co jakiś czas i musisz je odbierać. Oczywiście o te oceny też dbaj teraz i staraj się nie podpaść do tego czasu :D

Gość asiutka   1999
Cześć. Z tym telefonem to dobry pomysł, spróbuję. Wolałabym do końca niż do 3. Złe jest to, że siostra trzyma stronę rodziców zamiast mnie popierać

z tą godziną to taka już próba kompromisu :) bo jakiś plan b w zapasie trzeba mieć

Gość asiutka   1999
Tak, ale ciężko będzie. Już jest sukces, że skończył się kategoryczny sprzeciw, Tydzień temu było, że jetem za młoda.

jak jeszcze coś wymyśle to dam znać :) na razie to chyba pomysl z telefonem wydaje sie najbardziej odpowiedni, pamietaj też że nie możesz przesadzać z narzucaniem się :D