Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOLOR OCZU ZIELONY

Polecane posty

Gość gość

TO Najrzadziej spotykany kolor oczu na świecie. Szacuje się, że zielone oczy ma zaledwie 4% ludzkości. Zielonookie osoby spotka się najczęściej w Irlandii i Europie Północnej, gdzie ta barwa tęczówki jest raczej powszechna. Z zielenią oczu często współwystępuje ksztanowy lub rudy odcień włosów, choć nie jest to regułą, zwłaszcza w Polsce.Osoby z zielonymi tęczówkami uważane są za najinteligentniejsze, najbardziej nietuzinkowe i tajemnicze. Cechują się wielką wiernością i oddaniem – uznawane są za wspaniałych przyjaciół na całe życie. Potrafią realnie oceniać swoje możliwości, ale nie brakuje im też zdrowej dawki szaleństwa i wyobraźni. Zielonookie osoby, choć na pierwszy rzut oka nie wyglądają na otwarte i łatwo przystępne, budzą w innych szacunek i sympatię. Osoby o tym kolorze oczu powinny uważać na potencjalnie grożące im choroby nerek i całego układu moczowo-płciowego. Zielonoocy często też są wrażliwi na zmiany pogody i ciśnienia atmosferycznego.

Gość gość
ehe i co w związku z tym?

Gość gość
oczy zielone zawsze są piękne!

Gość gość
ja mam zielone, podobny kolor mają tylko koteczki

Gość gość
Dziękuję!,brązowe również piękne ,z domieszką zieleni..chyba o ile dobrze pamiętam.:-)niebiańskie,kocham do szaleństwa.

Gość gość
Niezalogowany koteczek11,zgłaszam się.:-)

Gość gość
ilekroć napotykalam na swojej drodze (szkola,praca) osoby o tym kolorze, okazywaly sie fałszywe, zarozumiale i haslo "dalej sra niż d**e ma" w 100% sprawdza się

Gość gość
23;21 przemawia przez ciebie tylko zazdrość a nie prawda

Gość gość
Do Autorki: ciekawe, skad to masz?

Gość gość
już teraz lepiej się rozumiem...przecież mam kolor oczu zielony

Gość gość
Zawsze sie rozumielismy kochanie ale Ty nie masz zielonych,masz brązowe z drobinkami zieleni i złota .

Gość gość
żadna zazdrość, stronie od osob z tym kolorem, przy bliższym poznaniu okazuje sie, nie wiem skąd ta zaleznosc, ale osoby z tym kolorem oczu, lubia obrabiać za plecami innym d**e, robią to perfidnie na zimno, nie bacząc na konsekwencje własnego postepowania, to apropo inteligencji

Gość gość
Najwiecej jest na pewno oczu ciemnych: czarnych i brązowych (Azja w tym najbardziej ludne panstwa swiata: Chiny i Indie, Afryka - praktycznie cala, Ameryka Poludniowa - tez wiekszosc, Ameryka Srodkowa, znaczna czesc Europy: Grecja, Balkany, Wlochy, Hiszpania, poludnie Francji, Portugalia. Pozostale kolory sa rzadkie i jest ich malo: zielony, niebieski, oczy piwne i jeszcze rzadsze zlote. Złotooka jest opisywana w polskich/slowianskich basniach. Kto ostatnio widział złotooką? To jest najrzadszy kolor oczu na swiecie. Goldeneye.

Gość gość
ja mam zielone i nikogo nie obrabiam!!!!!!!!! wkurzasz mnie, wiesz dlaczego? bo wszystkich wrzucasz do jednego wora!!!!

Gość gość
ma moja miłość

Gość gość
wrzucam tych, których spotkałam, opis który przytaczasz ma sie nijak do prawdziwej natury zielonookich 'rudzielcow', falsz zakłamanie, obluda, siec kłamstw i oszczerstw, traktuja ludzi jak zabawki

Gość gość
i co próbujesz tych ludzi zniszczyć? Jakie masz prawo? a ty jesteś pępkiem świata, chodzącym ideałem? skoro to napisałaś o tych ludziach, mam powody przypuszczać, że czynisz podobnie w myśl tego, o co oskarżasz innych, zapewne nie mając żadnych dowodów.

Gość gość
Kolor oczu ma się nijak do życia ...inteligencja i charakter zdobywa się w genach od urodzenia ,jak zostaniesz wychowany .przeciez istnieje też kolor włosów ,kolor skory ,kolor oczu i kolor naszych myśli i naszych dni kolor naszego charakteru i kolor naszego bycia i życia wiec autorki mimo ze mam zielone nie zachwycam sie tym i zyje realnie ale dziękuję ten post wywołał uśmiech na mojej twarzy a on jest najcenniejszy i kolor czerwonokrwistej róży...

Gość gość
Mam oczy zielone i jestem wredna hehe

Gość gość
ja też mam zielone i brzydzę się plotkarstwem,ciężko ze mnie coś wyciągnąć,tajemnica mnie pociąga,i nie wszyscy zielonoocy mają rude włosy,moje brąz,co do rudych kobiet zraziłam się nie zaprzeczę

Gość gość
"Osoby z zielonymi tęczówkami uważane są za najinteligentniejsze" W zyciu o tym nie slyszalam ani nie spotkalam sie z taka prawidlowoscia. Ale jako kolor oczu jest najladniejszy, bezdyskusyjnie.

Gość gość
Ja mam zielone.I kiedyś baba się pytała mnie czy ja mam soczewki.:P Chciałabym mieć czarne lub brązowe :(

Gość gość
zielone są paskudne, najpiękniejsze są niebieskie potem szare, piwne, brązowe, zielone nie mieszczą się w pojęciu piękne oczy, to udowodniony fakt

Gość gość
Zielone są piękne

Gość gość
Ja mam zielone z rudymi plamkami i wydają mi się niezmiernie pospolite. Może i występują najrzadziej na świecie ale w środkowej Europie to.już nie jakiś rarytas :-)

Gość gość
Oczy niebieskie są brzydkie, takie puste i zdradliwe

Gość gość
Przez twe oczy, te oczy zielone - oszalałem!!!